patlamış mı la?
Printable View
videoları şimdi izledimde VE'ye kocaman bi maşllh hakkaten.... bizim buralarda zır yüklü denilen 106lar böyle yürümüyor.....
hayret okan busefer bi çakallık yapmamış noldu mübarek ayda yalan dolan işlere aramı verdi :D:D:D:D:D
Bu sana neden bu kadar keyif verdi onu anlamadim ben ? Konuyu gereksiz sekilde saptirmanin mantigini anlamiyorum yigit..birde kutsala satasmalarin hic hosuma gitmiyor varsa garazin bunu dillendirmen de hosuma gitmiyor..gelecegin zamani ogrendigim iyi oldu fln..bu gune kadar sessiz kaldim ama hir cikarmaksa amacin problem degil eger o sekilde anlasabileceksek ona da variz biz!!!
Tam fast and furiyus gibisiniz :D Hem hızlı hem de öfkeli :)
paldır küldür adamların konusuna atladınız konuyu açan okan değil, ki okan bu forumda üye değil amacının ne sizin niye ortamı dağıtmaya çalışıyosunuz .. :icon_wack:icon_wack
sizin amacınız ne ? bu muhabetler bukadar komikse komik olan tarafını bizede gösterin bizde gülelim.
okana sürekli laf peşindesiniz o gece bu forumdanda birsürü arkadaş başka forumlardanda birsürü arkadaş hep beraber oturup sohbet ettik eğlendik okan jgl rs in sahibi aliye ss rs inyarım boy önünde gitti diye çıkarıp kupa verdi saxo ilede ok güzel denemeler yaptılar sonra oturup sohbet ettiler bu ortamı bozmaya niyetliyseniz uzayın gidin. 2-3 kişi yüzünden okanı bütün forum yanlış tanımış o gece orada olanlar konuşanlar sohbet edip deneme yapanlar okan hakkında gerekeni yazarlar sizde okursunuz ! eğer herkes memnun ise ki lütfen yazsın o zaman sorunun sizden kaynaklı olduğu ortaya çıkacaktır ;)
uçan kuşun kanadını kırma yiğit bırak uçsunlar arkadaşım gelicem günü merak ediyorumuş arkadaş :) versın numaraısnı ben daha onu geldiğim gibi arıyım sıkıntı yok bizim açımızdan biliyosun. konuya bodozlama girip ortalığı karıştırmaktan başka bısey değil bunların yaptığı şuan yetkılı bı arkadas mutlaka görur zaten ;)
[QUOTE=Alicanrs;2541358]halettin mi bakim sen eksiklerini denemek istiosun ..
aynen hacı zıpkın gbi karsındayım:):)
Okanda port polish var bu arada
Port polishi ben kendi ellerimle yaptım :) Sorun yok yani :)
Dikkatimi çekiyor zaten videolarda nedense barzo filtrebarzo eksozt yazılıyor sürekli :)
yani abi filtre egzoz yazmanın hiç bir elemi yok dio millete filtre -egzoz ama
filtre -egzoz -port polish emme manifotu kelebek fln polsi var + 103 oktan benzin koyuyo tamam koysun ama yalan söylemesinnnn bu arada motoru kucaga alması yakındır söylüyorum..... kimse yanlış anlamasın kötülemek deil amacın dikat ederseniz olan yanlışı düzeltmek...
Bildiğim kadarıyla tr de 100 oktan satan bile benzinci yok 103 nerden alıyo okan:D
bu arada okan böyle bişe yok diosa ben daha hiç birşey demicem...
çekememezlikmi ben çekememezlik yapmıyorum yürüme konusunu diosun herhalde okan bilir zy nin nasıl yürüdügünü 97 benzinle :) ben kimsenin aracına bişe demiorum yalan olmasın diorum sadece port polsih yazılmayı unutmuş öylemi neyse ya keşke bişe yazmasaydım daha neler yazarımda bildiklerim bende kalsın ..
standart piston, standart egzantirikli bir araçta 103 oktan ne işe yarar?
12:1 ya da daha fazla sıkıştırma olmadan hissedilen fark sadece psikolojiktir. Teorik bilgileri gözardı etmeyelim arkadaşlar.
1-yakıtın kalitesi önemli
2-avans aç bakalım nasıl fayda ediyor 103oktan :)
103oktan fayda etmez diye bişey söz konusu değil
Beyler standart piston, standart egzantirik + yazılımlı 12 sıkıştırma altı bir araçta 103 oktanın güç kazandırdığına dair yazılı bir kaynak var mı elinizde yoksa tecrübeye dayanan yorumlar mı?
tecrübe.....
ek bilgi mesela rs avans vursun 2 puan kısar arabayı direk direk safe moda almıyo 2 puan atlıya atlıya iniyor.
save mod ne yaa huahsuahdus
safe mod olmasın o hahsdauhsd :D :D :D