Başar selamlar aracın bittiyse senide görsek bu hafta :D yada sen bir kaç video paylaşsan son halini çok merak ediyorum :)
Printable View
Başar selamlar aracın bittiyse senide görsek bu hafta :D yada sen bir kaç video paylaşsan son halini çok merak ediyorum :)
Cenk'in supraya maşallah 1200lük motoru hiç önüne almadan yürümesi takdire şayan :)
Fatiii ne saplamışlar la sanaaaa :D:D
Bro sanada maşallah araban bitene kadar kazasız belasız bin RS2 bittimi sat gitsin aküü
motorsiklet resmen kösülmüş :D
Supraya da Fatiii yede maşallah, Darısı AUDI ile inşallah ;)
Masallah makinalara...
masallah guzel bır gece olmus paylasım ıcın tesekkurler...zx12r gri renk mi?acık sarı
MaşAllah ya Allah kaza bela vermesin. Suprayı daha iyi görürüz inşAllah.
Fatii trip videosuna sesli güldüm ahauhauah çekti gitti ya küsmüş gibi :D
Yav RS2 inin nesi var moruk en son sana kaç ay önce turbo verdim bitio dedin araba hayırdır gene sorun mu var yoksa ?
hilmi
maşşallah keşke araç içi bir çekim olsa:(
moruk motor olarak komple blokta dahil değiştirdik o biraz uzun sürdü tekrardan custom piston vırrık cırrık yok gümrük yok bilmemne vay su parca eksikmiş bu parçada lazımmış onmu bekle bun bekle sen benden daha iyi bilirsin..şükür şu an için parclarım tamamı ortalama 1 aydır tamam fakat bu seferde sıraya takıldık tezgahta benden önce toplancak 2 motor kaldı Allah ın izniyle bayramdan sora benim motora başlancak
supra cok basarılı tebrik edrim... masallah...
masallah supraya zx 12 nın 2000 ve sonrası arası ıkı motor secenegı var dıye bılıyorum bu guclu olan modelı herhalde