gece bırısı msj atmıs kanka senınde cagrını gordum ama 11 30 gıbı yatmıstım kusura bkamayın. tamma kanka denerız zaten ıyıce abazalastım deneme konusunda :D
Printable View
gece bırısı msj atmıs kanka senınde cagrını gordum ama 11 30 gıbı yatmıstım kusura bkamayın. tamma kanka denerız zaten ıyıce abazalastım deneme konusunda :D
Maşallah araçlara. S2K nın specler nelerdir? Normalde S2K da egzoz varsa ortalığı inletmesi lazım. Anladığım kadarı ile s2K da stok egzoz var.
kanka cupra hangı cupra? ne turbo war uzerınde ne basıncta yürüyo?
bılıyosun ben basınc acamıyorum 1,2 flan basıyo benım arac :) ıyı gıden bı cupra ıse atesleme takımım geldıkten sonra basınc acınca deneyelım :) yada sımdı bı denerız bıde atesleme taktıktan sonra deneriz.
maşallah VTS'ye ve Jgl'ye s2k üzülmüş biraz :)
s2k da tek filtre var stock s2000 iki kişi denemelerde hep
Maşallah araçlara ..
tüm araçlara masallah ama jgl ye ayrı bi masallah gayet güzel olms ve hakkıyla giden bi rs olmus.
s2000 iki kişilerdi arabada rs tekdi teke tek sağlıklı bir deneme yapılıcak tekrardan birde s2000 de birtek filtre var stock :)
bu arada cupra & rs denemesinin videolarıda gelicek arkadaşlar :)
Garibim s2k yakalamışsınız bitane deneyin tabi
haydaa alıye ahmete bak sen yaa cupraya bılenmısler :)
yarın bı gun msupraya da deneyelım derlerse sasırmayın :)
ve vts e aşık oldm :) maşallah
şuan vts ile rs kafa burunmu gidiyorlar???
rs vts cok guzel yurumussunuz maasallah..
maşallah maşallah :) bakalım jgl daha nelerle yürüyecek :D
rs ile saxo ya maşallah
s2k tek kişide olsa sonuç pek değişmez gibi
zaten rs te saxo da speclerine göre filtreli bir s2000 i rahat geçerler ;)
s2000 tork fakiri bi araba. 2 kişi ve tek kişi arasında kişinin kilosuna göre 2-3 boy civarı fark olur. Haa bir de 2 de 70 ile 2 de 80 arasında da 1 boy fark olur. Yani 2 ye 2 olarak 2. viteste 80 km hızda basılırsa s2K ya kafa çıkaracaklarını zannetmiyorum. En kötü 1 boy geriye düşse bile 200 den itibaren geçer.
filtreli bir s2000 chipli polishli filtreli egzoslu bir rs i 200 e kadar ancak takip eder saxoda gırtlak yüklü zaten oda rs le aynı gittiğine göre onun içinde sonuç değişmez zaten o 2 ye 2 basmış videoda sonuç ortada :icon_tup: RS te 2 kişi olsa fark okadar abartı olmasada yine geçecekmiş demekki honda fanatikliği yapmaya gerek yok