|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Evo IX
|
dun aksam batu kardesımle deneme yaptık. araclar 3er kısı..
evo: fullrace pro stock manıfold,egzantrık,meth,haltech ecu vs.. basınc 1.7bar suby: hta green,fmıc,egzantrık,stock ecu,tomei headers vs. 2 aracında yazılımı yuro. subyı bı oncekı akhısar draglarından hatırlarsınız hulka gecılerek 2. olmustu. gıderı bellıdır asagı yukarı 400 hpdır suby asagıda hılmının ın car cekımınde bellıdır subynın gıdısıHULK akhisar Drag way 24.07.2011 - YouTube burda ben 4u kacırıyorum ER Evo IX Vs. BAU SUBARU - YouTube burda suby kacırıyor mehmet abı 997 ıle benı delıyor ılerde arkadan gelmesıne ragmen 1 dırek cıvarı acıldı oda sorunlarını halletmıs vtec denemesınde 0.9 basan aracı suan 1.4 basıyormus onada masallah![]() ER Evo IX Vs. BAU Subaru - 2 missing - YouTube ER Evo IX Vs. BAU SUBARU - 3 - YouTube brake boost yaptıgım tek deneme 2de basıyoruz ER Evo IX - BAU SUBARU - 4 - YouTube 1.5 bar a kadar dustu basınc http://www.youtube.com/watch?v=IKizcogkliQ 30-180 arası bu arada kadranım 0 hatadır haltech uzerınden calıbre edılmıstır. tek el telefon,parmak arası terlık vs vıtes cekemedım Son Düzenleyen edo typer; 31-08-2011 10:34. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: yokki
|
evo güzel ateş ediyo subaru olduğu yerde sayıyo gibime geldi bi sıkıntısı var sanırım?masallah diyelim
__________________________________ Fakirken adamlık kolay ,zengin ol parayı bulda görelim bakalım ne kadar adamsın !!! |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: focus porsche cayenne S
|
maşallah kardesım bındıgın arabaları daha pek gecen olmadı . ama subaruda bırkac işlemle dahada hızlanır maşallah her 2 aracada
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
dün gece keşke gelseymişim
![]() Maşallah araçlara hepsi birbirinden giderli Allah kazadan beladan nazardan saklasın ikiside bolt on çok iyiler Maşallah __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: bekliyoruz :)
|
maşallah ikisinede
__________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
bu tarz konusmalara mahal vermemk ıcın hılmının ın car vıdeosunu koydum,akhısar yarıslarında nasıl gıttıgını belırttım fakat taa kayserıden bır sorunu var galıba dıye hala yazılar yazabılıyor ınsanlar. batu cok sevdıgım bır arkadasım bu tarz bılmeden yazılar yazıldıgı surece vıdeo paylasan ınsan bulmak zordur. suby nın ne gıbı bır sorunu var engın bılgılerınle yardımcı olabılır mısın? 400 hp cıvarı suby yazdım bıldıgın 400luk baska aracla kıyaslama yapabılır mısın? yoksa laf olsun dıe mı yazdın?
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |||
![]()
|
![]() neden gelmedın kı![]() tesekkurler |
|||
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
__________________________________ Fakirken adamlık kolay ,zengin ol parayı bulda görelim bakalım ne kadar adamsın !!! |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
cok sukur hıc bır sorunu yok. ALLAH sorun vermesın
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
amin amin cümlemizin masallah araclara
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
2 aracta cok güzel hazırlanmış,maşallah fişek gibi gidiyorlar.
yüregirinde eline sağlık. __________________________________ retro vwmk2 |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: E46 M Compact ,C3
|
edo maşallah mermi gibi evo uzun zamandan sonra bu video iyi oldu
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
![]() aynen kanka 1.5 sene oldu adam gıbı denemedım kımse ıle dun herkesle sıkmaya hazır bır psıkolojıdeydım
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: sti & auris
|
Maşallah Evo iyi yürümüş
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: şirket arabası
|
maşallah tüm araçlara,
ben birşey soracağım o subaru draglardaki setupla mı yürüdü bu videolarda? bilmediğimden soruyorum sti ların hepsi vanoslu mu? tşk.. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
masallah araclara güzel denemeler olmus.edo cat pat fena olmus
masallah
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: CZ4A
|
2 sinede maşallah evoya bidaha maşallah
evonun arkasında olmak istemezdim tamponumu seviyorum ![]() bende ateş attığımı sanıyodum bunu görene kadar
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: yok
|
yediğimin evosu nasıda attırıyo arkadan
![]() maşallah 2 aracada |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
subaruya maşallah
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 16:12 ::::

asagı yukarı 400 hpdır suby asagıda hılmının ın car cekımınde bellıdır subynın gıdısı
oda sorunlarını halletmıs vtec denemesınde 0.9 basan aracı suan 1.4 basıyormus onada masallah