maşallah ıkı hızlı arac ve dostanı deneme kazasız belasız
Printable View
maşallah ıkı hızlı arac ve dostanı deneme kazasız belasız
Her iki araca maşallah
allah kazsız belasız kullanmayı nasip etsin
çok keyifli deneme olmuş
Maşallah 2 aracada Dincer güzel yürümüş s2000 çok güzel kaliteli denemeler olmuş her 2 arabada kazasiz belasiz binmek nasip etsin. Mevlam
kanka maşşallah kazasız belasız
sesler çok iyi maşallah kazası belasız
ortada her iki araç için iyi emek var allak kaza bela vermesin
Ardacım maşallah çok güzel denemeler oldu dün gece;)
araçlara emeklere maşallah..
Her iki aracada maşallah :)
Ardanın aracına zaten dicek bişey yok maşallah çok güzel oldu, en güzeli yakışır arda'ya :) fakat cupra şaşırttı beni maşallah beklediğimden hızlı çıktı :)
Muhooo ne yapsak bir cupra mı alsak acaba ? :) :)
Cupra gercekten hizlidir sasirmamak lazim, arda senin aracida tebrik ederim abi bolbol denemelr bundan sonrasi icin saglikli sikintisiz umarim. Deincerin araba Hakan inkiyle hemenhemen ayni soranlar olmus cevapliyim, ilk viteslerde ufak farklar olusuyor uzuna gidilebilse yani Hakan birakmasa nasil olur bende merak ediyorum acikcasi onlarin denemesini.
maşallah araçlara...
cok güzel denemeler gerçekten s2000 cok fena maşallah. cupra da 3071le cok güzel yürümüş bence. 2.0 bar + methanol ile yanyana gidebilirler ama s2000 de biraz acarsa basıncı tabi değişen bişey olmaz :) maşallah araçlara
alıcan gürayın tt yi:) takıcan gt 30 lu turboları vurucan kırbacı;) :)
iki araca da maşallah güzel deneme olmuş :)
maşallah kardesım cok guzel bı gundu ıkı aracada maşallah sorunsuz denedıler
Maşallah güzel denemeler olmuş.Cupra benide şaşırttı :) Her iki aracada maşallah.Ardacım araban çok güzel olmuş devamlı böyle videolarını görmek güzel ;)
serhat senin kadar genç değilim,sizin gibi gözüm kara değil 100 metre ileride araç varsa kendimi ve çocuğumu tehlikeye atmam frene basarım bu hiçkimsenin acayibine gitmesin illaki uzunda neoluyor merak ediyorsan youtube zd9000 yaz izle orada 5 i bitirdiğim yani 245km/h çıktığım video var dinçer in cuprasıyla....ben o akşam sade benim değil,sizinde önünüze araba çıktığında riske girmeyin diye frene basıyordum ama ne yazıkki beni yanlış anlamışınız sanki geçeceksiniz diye bırakıyorum gibi bir düşünce oluşmuş sen ve birkaç kişide !halbuki benim kimseyle özelliklede bir cupra ya hiçbir hırsım olmaz,onun için önümüz açıksa sonuna kadar basarım bundan emin olabilirsin serhat.
iki aracada maşallah allah esirgesin. bu arada iyiki cupra almışım:)
İki aracada maşallah. Arda bravo kardeşim arabayı yaptın yatırmıosun hakkını vere vere kullanıosun. Nurburgring daki gibi sende İzmit İstanbul arası taksi çeksene yaw. :D
Maşallah iki araçada, Arda kardesım araban çok guzel dahada ıyı olucaktır mukemmel olmuş görsel hemde gidişi,Dinçer kardeşimde gtx3076 yapıcak 1aya kadar stg4 gecıcek guzel denemeler yaparsınız yıne, zevkle ızledık sızı, Mevlam kaza bela sorun sıkıntı cıkarmasın araçlarınıza,
araçlara maşallah s2000 seside çok güzelmiş :)
dıp not duselım,.200 luk butun tfsı ların motor ıcı cupra,s3,turkıyede yok ama golf edıtıon30 dan daha zayıf.ayrıca map sensorlerı flan da farklı oldugundan k04 ve uzerı kıtlerde basınc acıldıgında kesme yapıyor araba,degısmesı gerekıyor.o yuzden cupra yada s3 den baslamak daha mantıklı:)
Karsi mudafaya gecmene gerek yok abi, ben olayi anlattim kimseyi yargilamadim dusuncelerinde haklisin saygi duyarim, ben sadece araclarin o anki durumlarini soyledim teknik olarak uzuna gidilebilseydi nasil olurdu merak ediyorum diye, riske atma tabi kendini ve cocugunu yani ne alakasi var oyle biseyin benim yazdiklarimla..
bende not duseyım aralarında en hafıf tfsi tt oldugundan daha mantıklı gıbı duruyor brosure bakıldıgında o yuzden manuel tt forever kesme olayınıda cozduk sayılır en mutlu edıcı haberde bu :) ...araclara masallah bekledıgım bır s2000 dı vıdeolarını gormek de cok eglencelı kazasız belasız bınmek nasıp olr ıns
Hakan abi sen dogrusunu yapiyorsun aslinda hepimizin ole yapmasi lazim bole bir sebepten dolayi kimseyi kaybetmek istemeyiz allah kazalardan korusun serhat arkadsm da merak ettigi icin sormus biz dun denerken onumuz bostu 265 kmh hiza kadar ciktim ben dolu oldugu zaman 220 de biraktim hayet normal. Hirs yapilcak seler degil zevkimz icin yapiorz bu isi hirsi karistirmamamiz lazim
Yorum icin saol abi arabayi yatirmak icin yaptirmadim roll icinde yaptirmadim ama illa merak ediyorum yaptigim araba ne arada derede bir araba yakinda taksicilik yapicam izmit istanbul :)
Saol abi hersey guzel oldu deneme de cok keyifliydi ben dincer abinin adini anlamadim tanistgmzda kalabaliktan ahmet abi diorm ah ya plaka o komik oldu :) kusura bakmasin dincer abi saygilar
Ben şahsen hemşerimin sevgili ardanın Hulk yada Stlegal ile denemesini isterim.İnanıyorum ki, bu denemelerin çok zevkli olacağına çünkü emin olmamakla birlikte yaklaşık olarak bu üç araç tahminim benzer güçteler...
masallah kazasız belasız ıkı aracada