Maaşallah Ömer. Çok güzel yürüyor. Eksikleri de giderince kimse tutamaz. Boyundan büyük işler yapar.
Kazasız belasız... Sinan'a da selamlar.
Printable View
Maaşallah Ömer. Çok güzel yürüyor. Eksikleri de giderince kimse tutamaz. Boyundan büyük işler yapar.
Kazasız belasız... Sinan'a da selamlar.
ibre gidecek yer arıyor..:hehe:
maşallah iyi çeviriyor kazasız belasız...
şuan kaç beygir civarı_? 140 _?_
walla brawo farklı bi araç sıkıldık zaten gti vtec gsi gt değişiklik olmuş maşallah
Tekrardan teşekkür ederim. Kadir abi rs kadar olmasakta yürümeye çalışıyoruz :)
Osman abi şu integraya dokun abi artık.Birşeyler yap :)
Şu anda araç 139hp filtre yok, avans kısık. Filtre ve avans ile 150 ye yaklaşır diye düşünüyorum.
Araç daha da hızlandı. Bir video daha çekeyim. Bakalım fark net olarak gözükecek mi? Sağolsun Erkut abi biraz beyini kurcaladı :)
maşallah cok iyi..
tuncayakyz : ayrıca araçta ms var bu çok önemli avans ve karışım iyi ayarlanmış sanırım...
erkut abıııııııııııııııı:) tuncay abı senı cagırıooooo:)
maşallah çok güzel hızlanıyo :icon_tup: , üşenmedim kronometreyle 0-100 hesapladım 7.9 saniye esenboğa çıkışıysa eğim sıfıra yakın tebrikler :heyoo:
maşallah güzel hızlanıyor ....
ne oldu başka video yok mu sabırsızlıkla bekliyoruz
Bugün canlı canlı şahit olduk minik bir şaka makinası :D Allah kaza bela vermesin 10 numara yürüyor. 41 kere Maşallah...
Bu gece Erkut abinin beni kandırıp atmosferik 325 diye meşhur 332 :) ile denetmesi muhteşemdi :D
Teşekkür ederim arkadaşlar. Eksiklerimizi tamamlayıp güzel bir video çekeceğim. Ama önce debraj ve daha büyük filtre var. Debraj bitik durumda.
Serdar ve sana en acilinden debriyaj şart sonrasını muhteşem olacak kesin :) İnşallah en kısa sürede halledersiniz.