zengin videosu bu olsa gerek :D
maşallah araçlara
Printable View
zengin videosu bu olsa gerek :D
maşallah araçlara
Hangi arac Mehmet inki?
Yeni nesil turbo,sanziman-diff ve motor uclusuyle cok hizli...
maşallah bütün araçlara ,supra çok iyimiş..
Mehmet baser 2007 turbo düz vites
araçta stock turbo,yazılım,iskender egsoz,metanol var. 1.5 bar peak görüp 1.3 cont yürüyor, memet biraz erken vites atıyor devri biraz daha uzun
Aracı minikler hazırladı
Kana
http://www.youtube.com/user/fkirmizi.../1/7Vx1nSXJ6ZY
Mehmet in araba stock turbolar ile Nirvanada
Supraya maşallah en keyifli geçme şekli :)
O araci ben hazirlamistim 3 sene once.
Rifat abiye benim Gtr i verip uste parayla almistim.
Benden sonra yaklasik 30 bin km yapti bu set up ile.benden ankaraya satildi,sonra istanbul sonra baser aldi.
Evotech turbo upgrade-fvd egsoz-Evotech headers-sachs gt2 debriyaj-Cargraphic hafif volant-Bmc filtre-Fvd intercooler ve Evotech yazilim vardi. 100-200km 2 kisi 5,8 sec ceviriyordu.0-300km 25-26 sec civariydi,youtube da videolari mevcut...
Sonra o araca baser,Cargraphicten Headers-Carbon Y pipe aldi Vmax dan.
Son durumunu bilmiyorum,sanirim yeni bir set-up da yuruyor.
Cok keyif aldigim,İstanbul parkda cok iyi sure cikardigim bir canavardi...
Zaten son ugrastigim aracti,ondan sonra hep citir modlar yapmistim....
Dogrudur ;)
Yeni halini bilmiyorum.
Evotech stage 3, mod.turbos, exhaust, ecu, tiptronic. +18C.
You tube a yazinca cikiyor,bu setup in 15hp fazlasi idi,0-300km 24,6sec mis, bende ogrenmis oldum...
Adlinda benim gecen seneki Turbi S imle 0-330km videom vardi,muthis hizlaniyordu,bulursam koyarim...
Supraya rakip olamaz tabiki ;)
Dediğin video bu herhalde.
büyük turbolar ve yarış benzini ile yürüyor
Porsche 911 turbo Evotech 0-300 km/h - YouTube
0-100 3,5sn
100-200 7,1sn
0-300 24,8 sn
Bizimki stock turbo ve pompa benzini ile degeri yakaladi bu aradq unuttum manuel sanziman ile yuruyor gercekten basarili bi arac oldu memetin
Benimkinin Rus versiyonu ama bu bir alt versiyonu,daha gucsuz versiyonu.(cooler-headers yok ve tork limitli/2kisi)
Ben bu degerleri standart benzin ile yakaliyordum biraz daha guclu oldugum icin.Manuel avantaj 600+ guclerde.
P.Box ile olcum yapin,net degerler cikar zaten.videoda 100-200km 7,5 sec gibi gorunuyor ama pbox gerek.Bir aksam cikin,soyle 20 derece civari ;)
Turbolari neden stok aldiniz?uzerindekilerde sorun mu cikti?0,2 bar daha fazla basabiliyorduk.gerci ustu mumkun ama uzun vadede sagliksiz.Cooler lar ne oldu?uzerinde buyuk cooler vardi cunku...
Proje devam edicek mi? Soyle 0-300km 20-22 sec gibi birseyler olsun,misss olur...
Evotech 911 Turbo S 0-330 Acceleration Powered by V-Max Tuning by SpeedTurkey Evotech 911 Turbo S 0-330 Acceleration Powered by V-Max Tuning - YouTube
Cepten girebiliyorum,boyle bir link 0-330km videom.
Sanirim 100-200 6,8 sec falandi,0-250km 16- 17sec,0-300 27sec gibi olmasi gerek 2 kisi... 330 dan fazla yuruyecektim ama trafikten mumkun olmadi.tek kisi 200km hizlanmasi 0,4sec gibi daha iyi cikiyordu.
Turbolar muthis otomobiller ve onu cokkkk acik...
Bakalim 991TT ler nasil olucak???
Switzer mi??!! Benden sonraki iki sahibide set uplari degistirmedi.ankaradaki sahibi Cihan di,sonraki sahibi Ugurdu...
Eger Baser sonradan koyduysa bilmiyorum ama sanmiyorum.
Uerindeki Turbolarin ici degisti(palleri ve mil takimi),Evotech de yapilip geldi,yani disi orjinal ico daha fazla basinc basabilen paller var.
Birde egsozt ve Cargraphicten yeni aldigi Headerslar vardi ayrica.Y pipe carbondu,fly wheel hafifdi...
Hatirladiklarim bunlar.
Cok keyifliydi gercekten,en uzun Km yaptigim Turbom dur ;)