chip filtre egzos ppr motorsport emme gaz kelebeği portpolish 40-50kg söküğüm birde.ben bu speclerimle kısmetse deniycem işte bakalım ne kadar tutuncam dou :) gerçi aracın sahibi kendisi yazmadı bar22 yazdı deneriz diye ama :)
Printable View
chip filtre egzos ppr motorsport emme gaz kelebeği portpolish 40-50kg söküğüm birde.ben bu speclerimle kısmetse deniycem işte bakalım ne kadar tutuncam dou :) gerçi aracın sahibi kendisi yazmadı bar22 yazdı deneriz diye ama :)
söküklük 1boy versin verse verse :)
ibo abi vitesi düzgün atsa zaten 2-3 boy hızlanıcak ama kıyamıyo adam :D
Apo abi arabada stage 1 egzantirik var ama kasnak yay şapka falan orjinal.S300 takıldı ama Özgün gibi bi profun eli daha değmedi.hazır ayarla yürüyo araç bide dou'nun dediği gibi hadi headırsıda geçtim filtreye kesin el atmak lazım.yinede maşallahı var aracın.
puahahahahaha bu sefer pazartesi giriyo abi parçaları topladım.zaten kaç ayrıd rollingte gören oldumu beni? :D cumartesi sonkez ibo abiyle bi çıkıcaz sonra zaten kendisine teslim edicem.çok yüklemiyorum b16b piston koyucam yatakları acl race falan koyucam bide PPR Kaan kardeşim üstkapak emme ve kelebeğimle takılıcak kafasına göre :D
ben arabayı satıyorum yarın kısmetse, şuan bütün koltuklarım takılı, eğer yarın bi aksilik olursa haftasonu deneriz koltuklarımın hepsi takılı ;)
Sana hayırlı satışlar inşallah bir aksilik çıkmaz nasipse başka bir arabanla deneriz eşit yada yakın şartlarda.
valla öyle bi dünya olmadığnı sıkı bi vtecci olarak anladım gti-6'ya binince :)