yaaa yaşar abi seni bilen biliyo bilmeyende atıp tutuyo.bugüne kadar bindiğin ve yürüttüğün makinalar belli..gerekli operasyonu yapacağından şüphem yok..
Printable View
yaaa yaşar abi seni bilen biliyo bilmeyende atıp tutuyo.bugüne kadar bindiğin ve yürüttüğün makinalar belli..gerekli operasyonu yapacağından şüphem yok..
Maşallah abi :)
Evet şimdi oldu sen geçen sene askerden gelen erdem sin hatıradım seni gerçi bir kere bile görmedim ama gerekde yokmuş,hani eşref in yanından ayrılmayan abi bir tur versene bir tur versene abi diyipde arabanın jantını lastigini yaran saf gençsin yaşın 27 30 arası dimi senin ? lan kardeşim bu kadar seviyesiz bir adama ben neler yazıyorum halen hayret ediyorum seni tanıyan ne kadar adam varsa kolpaçinonun önde gideni diyor seni tanımıyorum ama ALLAH a şükür tanımıyorum büyüklerinle nasıl konuşacagını bile bilmiyorsun,ama sen zaten tanışma topiginide şakşakçı oldunu yazmışsın bunu yazan bir gence daha ne denirki ? Şimdi sen yazdıklarımı idrak edemezsin arkadaşlarına danış ne yazayım diye, ;)
Sen o yola daha yeni gidiyordun biz 5 postayı gidiyorduk m.g safı .
Aklıma gelmişken bu ve vts YG 10 20 boy geçiyordu videoları izlerken öyle görmüşsünüz bu videoların linkini koyunda bizde izleyelim gülelim eglenelim kafamız güzel olsun mafiz olmadanda gülelim .
Erden sana yazdıgım son yazıdır abuk subuk mesaj çekersen seni ismail abinin yanından alır havaya atar aşagı düşmeni beklemem haberin olsun .
vantuzla çek sen , en önemli özelliğği yokuş aşağı çeksende anlaşılmıyor:D