çok iyi video 2 aracada maşsallah RS biliyoruz iyi gidiyor a3 şaşırtıcıtebrikler.
Printable View
çok iyi video 2 aracada maşsallah RS biliyoruz iyi gidiyor a3 şaşırtıcıtebrikler.
arkadaşlar techturkey'e yeni katıldım.ama inanın aranızdaki sohbet muhabbet en önemlisi saygı gerçekten çok güzel..sizleri canı gönülden tebrik ediyorum.inanılmaz seviyeli bir forum yarattığınız için ve gerçekten keyif alıyorum yorumları okurken...Engin Apaydın ve Utku kardeşim iyi ki tanıştık.iyi ki varsınız....
2 aracta güzel yurumuş meganecıye de tebrıkler :)
Iki arabada nokta A3 un gidisine hasta oldum sesi falan muthis emeginize saglik.
Megane rs hayalimdeki ilk araba cidden cok guze dipdiri gozukuyo. 2 aracin sahiplerinede masallah kazasiz belasiz binin ikiside nurtopu :)
Video gercekten cok keyifli gazlama cok keyifli ve cok usturuplu olmus tebriks ediorm :)
Utku ben hemen hemen her hafta içi gidiyorum Bursaya. Yusuf yerine güzel iskenderciler var zulada. Onlara gideriz beraber.
Herzaman beklerim.kōfte kebapla salmam ama..raki icicez daha....)))
maşallah araçlara ...
maşallah kazasız belasız 2 aracada
Utkuuu olm bugün sabah fikirtepe sanayide seni gördüm saat 9 a doğru. Ne işin var o saatte sanayide :D
"olum biz geçtik galiba çıkışını " koptum yemin ediyorum süperdi :D :D
bu arada iki aracada maşallah megane ne gidiyor abiya :D
yolda coğu kişi denk gelıyor zaten guzel bır bulusma olmus :D
Süper video olmuş bayıldım.Rs'e de A3'e de MAŞALLAH :)
meggy rsciler çoğaldı forum ortamlarında hadi hayırlısı.
a3'ün daha gideri varmış ya :D 230hp'ler bişey değil 1.8t için :D GT30R felan lazım ona çok deli olur o zaman :D
iyi böyle iyi :D alayına go :D
Video dediğin böyle olmalı maşallah :D