gerıde dedıldım kanka motorla cok cok onde oldugum ıcın senı goremrmısım:D:D:D:D
Printable View
yok yok kesinlikle, böyle bi durum söz konusu bile değil :))
benim yazılar sert göründü heralde, ama sertlik flan da içermiyor yanlış anlama yani:icon_tup:
pek hoşuma gitmiyor o tarz laflar derken arabanın abartılması filan kast ettim yani. 306 yürütmek zordur ince noktası çok.
bu arada bi postta uzunda 306 şişiyor demişsin benim ki açılıyor dipnot olarak söylüyim :D:D
bizim video hala yok piyasada :D
agırlık mevzusu dediğim gibi up 1100 kg cıkmıştı ben şahsen buragın yazdığı agırlıklara inanınyorum cunku araçların tartıldığı yer sebze hali:D yanış tartması zor gunde kaç araç tartıyo ve insanlar para kazanıyo yani yanış veya eksik tartması zor.
o znm ki denemelerde rs lerde tek polish yoktu suan hemen hemen her araçta var yani rs hızlandıysa vteclerde gti larda hızlandı yeterki işi bilen arkadaşlar yapsın ;)
edit: buragın unuttuğu nokta var şişme konusunda gv ile kadran videosu vardı unutmasın :D
şişmekten kastım devamlılık 240 gormek degıl yanı 3-4 dakıka top speedle gıtmesını kastedıyorum genel olrak soyluoyrum ben ıstısnalar kaıdeyı bozmaz aracını bılmedıgım ıcın hakkında yorum yapamam zaten.
3 kişi kavacık yolu ;) bende olması lazımdı sanırım bakarım masa üstüne
hacim ve torkun o kadar onemli olmadigini dusunurse'k, 306 165 filan veriyordu dynolarda gordugum, iyi vtida 170-`172 veriyor, 306nin egrileri keskin dususe geciyor vti in daha duzgun, sanzdan avantajli gerci gti.. ama araclarin arasinda fark olmasi icin bir neden yok bence, 1200 kg olsa baya zorlanir gibi 306..
hACIM denilen sey torku meydana getirir zaten, gucde tork*devirdir, yani araci guc yurutur tork yan etken olur, ara hizlanmalarda ise yarar, ama kisa sanzimanla tork eksikligini en aza indirirsin ctr gibi.
sonuc= arac 1.4de olabilir ama 9000 cevirirse it gibi gider.misal ona gore kisada lazim tabi.. hatta devirli makinelerin egrileri daha stabil olur genelde avantajli olurlar..
way burak kardesım gelmıs :D nerlerdesın sen kardesım ya :D burak 306 mı aldın sen kardesım ???? alıcan burak 306 almıssa.. burak arabaya bakım yapıyorsa sna rakıbın en koklusu çıkıyor derım :D :D burakta unodan gelmedır dıkaktlı ol yanı :D hahaha
kanka sıkıntı yok benide az çok bilirsin yani ,geçilmiycek araba yok ama biliyorsun her zaman iddialı olmayı sevmişimdir :)
bu arada çıksın köklü rakipler tabi, yürüsün bu 306lar millet görsün yürümüyor denilen arabaları