hayırlı olsun fotolarını paylaş bizimle hoşgeldin bu arada:)
Printable View
alican şimdi boy gösterme zamanı sende artık, hadi bakalım :) kemalin sakso'nun yürürü güzelleşmişti baya ms sonrasında :)
Allah cebine zeval vermesin kardeşim.
sağol kanka, ya biz gösterdik kendimizi sadece 1 kişi geldi denemeye o da gider yapanlardan değildi yani tanıştık ettik vs.
şimdi de gelmezler diye korkuyorum.
arabam geçilmiycek araba değil, sdece sağlıklı gidiyor ben tekim diye bi iddiam yok bunu üstüne basa basa söylüyorum.
videosuz cıkmıyorum diye yazdım ondan mı denemedi kimse anlamadım, videoyu hem anı hatıra olarak hemde yanlış konuşmalara meyil vermemek için çekmek istiyorum bunu da belirteyim.
video çekince siteye koyucaz diye bişey yok :).
yanı gorsellık derken su anlamda demek ıstedım arabayı boyasız aldım rengı solmus pembe olmus anlıycagın o arabaya o sekılde bınemezdım şahsen bende guzel bısey olsun dıye boyatıyım dedım ki zaten boyanırkenkı resımlerıde cektık problem yok benım acımdan. araba boyanıyor suan, farlar eskı tıp far yenı tip yanı 2000 mod. sıfır valeo far aldık sıs aldık coılover takılıcak yere basılıcak zenonları var cart curt işler işte:rolleyes:
selamun aleyküm Burak izmirdeki 306 mı senin aldığın araba
bu arada benim ismim de Ali. Alican Senin arabayı herkes çok met ediyo ama ben bi göremedim valla bende Gaziosmanpaşadayım hiç denk gelmedik
aleyküm selam.
topçular'da oturuyorum ben, kim met ediyo benim arabayı :)
sağolsunlar
Valla role gittimizde orda bulunan lar çok iyi yürüdüğünü söylüolar allah nazarlardan saklasın maşallah kardeşim
Allah razı olsun sağolasın.
ne renk senin araba bal köpüğü olan mı?
bigün 306cılar olarak bi buluşma şart zaten bu aralar popüleritesi artmaya basladı gti-6'ların :)
aynen 41 plaka gördünmü sen benim arabayı