video nun hazırlanması cok basarılı olmus arabanın ıcınde ısık goz almasa cekım cok daha iyi olurdu bıraz kesıcı yapsaydın barı abı :) daha once bınmısmıydıler arabanıza pek korkmadı ablanız
Printable View
video nun hazırlanması cok basarılı olmus arabanın ıcınde ısık goz almasa cekım cok daha iyi olurdu bıraz kesıcı yapsaydın barı abı :) daha once bınmısmıydıler arabanıza pek korkmadı ablanız
çok sıcak ve süper bir video olmuş .ellerinize sağlık tebrikler .aracın ne kadar hızlı olduğu nefes alış verişlerinden belli oluyor :)
çok eğlendim valla videoyu izlerken :) emeğinize saglık
Edit birde şarkı ismi nedir :)
cok güzel olmus abi ama biraz daha korku daha eğlenceli olabilirdi :)
Çok keyifliydi.. Çok güzel yapmışsınız.. :) Allah kaza bela vermesin hep böyle güzel kullanmanız dileğiyle..
Keşke sizin gibi bir öğretmenim olsaydı.. :)
Teşekkürler :icon_tup: Bundan sonra çekimleri gündüz yapmaya çaışacağım. Bir tane gündüz çekimi yaptık gopro ile ama sesler çok kısık gelmiş cabinden dolayı.
Aplam ile eniştemin gazlama şeklinde in binişleri, binerken fazlası ile gerginlerdi, o yüzden çok korkutup rahatsız etmek istemedim.
Teşekkürler :icon_tup: Asıl bir arkadaşı çektim, top speedlere çıktık, bir ara nefes almayacak gibiydi korkudan :D
Teşekkürler:icon_tup:
Amiinn cümleten. Sen benim böyle olduğuma bakma okulda gaddarımdr ama yine de hem korkarlar, hem severler :D
kurban lazımsa benı alabilirsin :)
güzel video olmuş gerçekten eline sağlık :)
Abı Yuzunun guldugunu gormek cok guzel :) Bu arada cok eglencelı olmus vıdeo :)
Güzel video maşallah..
çok eğlenceli maşallah :)) kadran videolarınıda bekliyorum.
video cok güzel olmuş ellerinize sağlık..
Daha yeni izliyebildim çok hoşmuş :))
Mutluay Abi çok keyifli bir video, maşallah :)
Allah neşenizi bozmasın, kazasız, belasız kullanmayı nasip etsin :)
senin verdiğin tepki yok ama örtmen burda dimi...özdin & tolga ? :D:D
video süper,car da çok güzel oldu maşallah...başerden bir haber varmı bu arada :D:D
Cok iyi olmuş ya :D Bu işin bu yanlarida ayri zevkli
Hilmi abiden böyle bişey gelirse cok gaddar olur binenin ayaklari tutmaz :D