Yusufum bı tür verirsin artık Adana'ya geldiğimizde :)
Printable View
Maşallah araçlara kazasız belasız günlerde kullanın...
Golf R nin değerlerini çok beğendim maşallah Allah kaza bela vermesin
Powershopda bugün 01 plakalı siyah bir cupra gördüm. TR deki tüm cupralar 01 plakalı olacak heralde. Kazasız belasız sürüşler araçlarınız çok güzel.
aha BUSTED..!! kimin olaki o? satge kaç acep?
plaka ARF 01 di yanlış hatırlamıyorsam. Hayırlısı olsun yaptıran arkadaşa. VW yakında Adanaya mühendis gönderecekmiş o sıcakta o araçları nasıl yürütüyorsunuz öğrenmek için :)
hy cupra cok yakında stage 3 olacak. ümit kardeşim tekrar cupra alıp stage 3 yapacak inşallah. hızlı seatlar cenneti adana :)
maşallah araçlarara yırtarak geliyorlardı o gün :)
adanada yıllardır yarış hastalığı vardı ama birtürlü tofaş mantığından ardından gelen 106 gti sevdasından vazgeçemiyordu...şimdide cupra... honda artık 2. planda aslında bu heryerde aynı typer vardı ep3...dünya masraf yapıyorsun ep3 e cupraya bir yazılım atıyorsun ep3 ü geçiyor tüm emeklere yazık oluyor...yani turbo başka bişey...
ümit baştan zaten hayatının hatasını yaptı,sen tut belkide türkiyenin en temiz cuprasını sat,ekonomi aracı al...ben yapsam neyse yaşım başım geçmiş evli bir çocuk babasıyım...ümit daha öğrenci ne işin var dizelle...umarım alırda ortalık birazdaha şenlenir çunku ümit cesaretli çocuk yarışı sever
bukasa artık hiçbirşekilde değer kaybetmez heleki yeni kasası başarısız olsun...işte ozaman 2. el şimdiki kasa cupralar rakamları kasıp kavurur...şimdiki kasa typer görsel ama gitmiyor bakın ikinci eline 40 bin tl ye satılan fn2 typer var neden motora giremiyorsun adamakıllı...bu sebeple cupra adanada hat safada, bizler araç alırken ikinci elinide düşünüyoruz satarken değer kaybetmesin diye...
Ümitin Cupra yı alan Soner aracı tekrar satıyorum isteyen olursa demişti. sattı mı bilmiyorum...
soner satıyor fakat paraya ihtiyacı olmayan biri öylesine satıyor zaten yoksa konuştuk ümit geri istiyor dedik nebilim istemiş olduğu bir rakam var tabi bu arada ümit varolan naracınıda satmak zorunda nakitini ona bağlamıştı...
masallah ıkı aracada hayran kaldım gıdıslerıne bundan sonrakı arabam cupra olabılır gercekten basarılı
yusuf allah hayırlı uğurlu etsın kardeşim maşallahı var tek kelımeyle,melihinkı zaten ortada maşallah araçlarımıza kazasız belasız guzel denemeler yaparız ınşallah....