Maşallah mükemmel gidiyor araçlar,,Allah kazadan beladan korusun inşallah.
Maşallah mükemmel gidiyor araçlar,,Allah kazadan beladan korusun inşallah.
FK2 Turbo TypeRR✔
3.35i cabrio ✔
cupradan çekim de eklendi şimdi, iyi seyirler...
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
erdem bu sana yardımcı olur herhalde kardeşim,1.55 bar ...
zd9000 cupra- Revo stage3-TURKEY- 2.3.4. gear - YouTube
zd9000 cupra - Revo stage3 - NEW 100/220 km/h - TURKEY - YouTube
bu da guzel abı masallahhepsi aynı deıl abı golf un kadran ıle senınkı cok alakasız
araclar aynı olmadıgı ıcın hayal etmeye gerek yok her arac bırbırınden farklı gıdebılır ornek olarak sımdı ızledıgım bır vıdeo
zd9000 cupra - Revo stage3 & Revo stage3 ah cupra - TURKEY - YouTube
video istek yapıyor musunuzDaha altlarda 60 civarı bir deneme olacak mı, golf r ın ne kadar daha iyi tutunacagını merak ediyorum
maşallah araçlara
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
bu akşam yapacağız inşallah..
çok basit; 60larda cupra 2. vites saracak, golf 4 çeker avantajı ile öne atlayacak.
bu tip setuplarda 3. vites 100 makbuldur..
bu arada;
eğer lastikler kaliteli,sıcak, asvalt iyiyse (videodaki gibi) sarmadan yolunu alır,
kabak lastikle patinaj videosu koyacak kadar acemi değiliz bilinsin..
tekrardan iyi seyirler...
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Ne kadar zevkli videolar bunlar. Tüm araçlara Maşallah. Yanlız Hakan abi o ZD Cupranın kadran nasıl bir ivmelenmedir hocam walla içim gittiKocaman Maşallah ZD Cupraya da.
evet bugünde deneme oldu bu sefer amaç farklıydı aracı 100-260 ve 60-260 denedik top speed e götürmedik
kardeş 3 gundur gece 02:00-03:00 arasında eve gidiyorum,eşim ya bir insan 3 gun yarışıpta ne amaca ulaşabilirki diyor ve melih gerçekten yarış yapmayamı gidiyorsunuz diyorama bugün eve gidip yatmam lazım yoksa işimden eşimden olacam uyuz kopek gibi geziyorum iş yerinde 3 gundur 6 saat uykuylayım
yusufum stage 2 halini biliyoruz da 3 halini daha canlı göremedik kardeşimne zaman gezdiriyon beni ?
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)