2012 Audi R8 GT 2011 Lotus EvoraS BMW 1M Mercedes-Benz SLS AMG Chevrolet Corvette Z06 with Z07 Package Nissan GT-R Ford Mustang Boss 302 Laguna Seca Porsche 911 GT3 RS Lexus LFA Porsche CaymanR
2012 Audi R8 GT 2011 Lotus EvoraS BMW 1M Mercedes-Benz SLS AMG Chevrolet Corvette Z06 with Z07 Package Nissan GT-R Ford Mustang Boss 302 Laguna Seca Porsche 911 GT3 RS Lexus LFA Porsche CaymanR
Harbi fena video olmuşNissan GT-R beklediğimden çok daha iyi gitmiş. Video başında Ferrari ve R8 1 ve 2. ardından GT-R gelir demiştim ama hiçde öyle olmadı. O kadar ağırlığına rağmen şanzumanı sayesinde GT-R çok başarılı sonuç çıkarttı. Paylaşım için teşekkürler.
Vw Cc & Mk 5 Gti
hepsi tam gaz yuklenıyor mu acaba ??
cz 06 dan daha ıyı bır sonuc beklıyordum
E30 M50 TURBO & F30 320i ED
mercedes ve cz 6 kalkışta geride kaldılar (2.21), bende ii sonuçları olur diye düşünüyordum.
Paylaşım için teşekkürler çok güzel bi video olmuş, bikaç denemeleri daha olsaydı daha güzel olcaktı![]()
Gtrden hiç böyle sonuç beklemezdim video çok iyi olmuş
bu vıdeoyu ızlerken !!! neden bızım bole pistimiz yok, biz nıe bole cekımler yapamıyoruz die düşündüm![]()
niye hepsinin en üst modelini koymuşlar zr1 yerine z06 koymuşlar ki?
gt-r galip gelmiş de başka testte lf-a ya geçilmiyor muydu.Pek baz alınacak bir test değil ama izlemesi zevkli![]()
italia fena zorlamış, gt-r cigerliymiş![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Corvette Z06 yerine ZR-1 ve Mustang Boss 302 yerinede Gt500 SuperSnake koysalarmış birde öyle izleseymişiz şu ciğerli GT-R ı![]()
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
video çok güzel ama araç modelleri pek birbirine uymamış.. mesela m1 orda çok saçma kalmış, en azından m3 yada m5 olmalıydı. ayrıca hani Lambolar nerde ?
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
gtr uzaylı aracı yahu cok fazlası var ..
Nissanın lotusa 1.7sn borusu var![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
lambolar olsaymış birazdaha zevkli olurmuş.Video güzelmiş..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)