dogrudur dostum ben tanımıyorum basalımmı dedıler iyi dedım bastık
Printable View
Gti sahibini tebrik ediyorum iyi bir deneme olmus 206 hem hafifligini hemde surucu faktoru kullanmis meraktan soruyorum hangi devirde kalktiniz iki aracin devri nedir Ve fr7 kac inc jant lastik var
f7r orj ebat 195/50/16 tir. Yzm de 16 ile geziyor
Devir kacta iki aracta
allah allah benim gördüğüm 206 lar 106 lardan yavaştı hep.bi tane denk getirmiştim yazılımlı a3 le geçmiştim hatta,masallah 206 ya,1.4 tjet,tsi filan denedinmi hiç
Maşallah iyi gideri var 206'nın :)
206 aracini yurumeye basladigi devirde kalkmis bunun cok artisi var mesela opeller alt devirde yurumeye basliyorlar buda onlari yurudugu devirdir vtec 5500 de aciyor
206 gti bu hali ile vtecle denese 4 devir de cikan sonuc farkli olur vtec 5500 de kalksalar cikan sonuc baska olur bunu belirtmek
İstedim
kardeşim videoları koyup durma duygulanıyom mkg
206 guzel yurumus masallah
2. video aceleyle denenmiş gibi F7R daha gelip hızını ayarlarken kornalayıp basılmış. Arkadan hızlı gelip ayağını çekersin hızı dengelemek için pırt o arada kornayı yedin mi geride kalırsın.
beyaz jantlı araç çok hoş görünüyor ya ikisinede maşallah on numara
bu gti da chip yokmuydu otekindemiydi bi tane iyi giden vardı sende ama jettayla denediğin bu 206 mı
araçlara maşallah..
206 ya masalah
206 güzel yuruyor maşallah
Uyumuyorsan şimdi arayabilirim
bu speclere göre benim f7r gti ı deler :)
Masallah iyi yürüyor 206 :)
Sarı çok hoplayıp zıplıyor bakalım buluşmamızda neler olacak baktım konamıyor vurup indirecem artık :D
Program yanın aranızda ayarlayın bulusalım cıkalım otobana dogru
yanlız 14 jant lastıklerınızı takmayı unutmayın :)
iki aracada maşallah kim geçmiş geçilmiş önemli değil zevk aldıysanız gerisi teferruat..
yanlız forumda başka bir konuda falancanın f7r ı o kadar iyimişki clio rs lerle yürüyormuş falan diyolardı videodaki f7r clio sportu zor geçmiş araçta sıkıntı olabilir pilotaj olabilir yinede bir bakımdan geçsin derim yada şöförü değişsin bizim buralardada çok oluyor butür denemeler sadece şöför değişimiyle 8 boy hızlanan araçlar var :)
birde şunuda ekleyim istanbulun f7r larını çok iyi anlatıyorlar fakat bizim bursadakilerin en iyileri videodaki araç kadar anca gidiyor böyle bir durumda var :)
Cam Car F7R -2 kişi =150 KG
Other Car cliors -2 kişi =200kg +17 jant
UY Megane vs VE Rs - Car Videos on StreetFire
Bu videonun olduğu kullanıcı kanalında aracın diğer videolarını izleyebilirsin
Boş bahsetmiyoruz biz burda
Araç sadece Clio Rs değil eş değer tüm araçların önünde olmuş
Diğer videoları izlemeni tavsiye ederim eren34 kulanıcı sayfasından