Program yanın aranızda ayarlayın bulusalım cıkalım otobana dogru
yanlız 14 jant lastıklerınızı takmayı unutmayın :)
Printable View
Program yanın aranızda ayarlayın bulusalım cıkalım otobana dogru
yanlız 14 jant lastıklerınızı takmayı unutmayın :)
iki aracada maşallah kim geçmiş geçilmiş önemli değil zevk aldıysanız gerisi teferruat..
yanlız forumda başka bir konuda falancanın f7r ı o kadar iyimişki clio rs lerle yürüyormuş falan diyolardı videodaki f7r clio sportu zor geçmiş araçta sıkıntı olabilir pilotaj olabilir yinede bir bakımdan geçsin derim yada şöförü değişsin bizim buralardada çok oluyor butür denemeler sadece şöför değişimiyle 8 boy hızlanan araçlar var :)
birde şunuda ekleyim istanbulun f7r larını çok iyi anlatıyorlar fakat bizim bursadakilerin en iyileri videodaki araç kadar anca gidiyor böyle bir durumda var :)
Cam Car F7R -2 kişi =150 KG
Other Car cliors -2 kişi =200kg +17 jant
UY Megane vs VE Rs - Car Videos on StreetFire
Bu videonun olduğu kullanıcı kanalında aracın diğer videolarını izleyebilirsin
Boş bahsetmiyoruz biz burda
Araç sadece Clio Rs değil eş değer tüm araçların önünde olmuş
Diğer videoları izlemeni tavsiye ederim eren34 kulanıcı sayfasından
Ben habire darlıyorum emre yi ama bir türlü müsait olunamadı. Hararet sorunumu çözeceğim inşallah bu hafta. En azından sebebini öğrenmeyi umuyorum. Ama bahane değil tabi önümüzdeki hafta öğlenden sonra 2 ye kadar müsaitim silivri çorlu çerkezköy taraflarında çekmeceye kadar organizasyonlara katilabilirim.
Bu arada ankaradaki f7r nin zor geçtiği clio sport yüklü sayılabilecek bir araç. Geçenlerde stock 206 gti ile denememi koymuştum pek ilgi görmemiş olabilir. Denediğim araç yay dışında ellenmemiş hor kullanılmamıştı. Videolarda görünüyor en az 5 boy oluyor 200 lü hızlara geldiğimizde. Ankaradaki f7r nin güle oynaya 6-7 boy geçtiği ide yi 3 boy zor geçtim çoğunda kafa burun gittik. Şimdi sorarım bu videodaki 206 gerçekten oynanmamışmı? F7r normalmi? Anormallik benim arabadamı? Yoksa denediğim 206 da mı?
Neyse beni boşverin :D :D maşallah araçlara olsada burda birileri deneyebilsek :)
sonuç daha farklı olması lazımdı f7r için. güzel denemeler olmuş yada biz erenin arabasını baz aldığımız için bize öyle geliyor.
Bende o yüzden bize öyle geliyor sanıyorum.
Kardeşim şöyle söyleyeyim Umut abi nin 206 sı ile denemiştik arkası söküktü filitre egzoz yazılım ve egzantrik vardı 190 hp dyno su olduğunu duymuştum. Benim aracımda da arka sökük, 153 hp dyno filitre egzoz emme kelebek kapak port polish vardı. 2 de kafa burun 3 te biraz 4 te biraz derken 4 ün sonlarına kadar 3 boy civarı arayı açıyordu 200 de bırakıyorduk. Benim arabam 5. viteste 245 de devir kesiyor. Bu tip denemeler sebebiyle kafalar karışıyor. Benim arabanında dakikası dakikasını tutmuyor eminim ki pek çok araçta vardır bu durum :)
Abi atar gider olayım yok yanlış anlaşılmak istemem:) maşallah senin araban güzel gidiyor ama hiç bir araç gerçekten tutmuyor birbirini ben aracımı almadan araba bakıyordum, bitane ankarada full orjin bir araç vardı konustuk bulustuk aracı oto ekspertiz de dynoya soktuk 136 bg verdi bu zaten fabrikasyon değeriydi arabanın ama araba anlamsız bir şekilde kötü gidiyordu zaten araç sahibi ile anlaşamadık vazgeçmiştik, şimdiki aracım oda standart çok daha farklı gidiyor zaten denemelerde abilerimiz, arkadaşlarımızda söylüyor yani 206 F7R geçer veya F7R 206 geçer diyemem ama bu arabadan arabaya farkediyor gerçekten...
Bütün 206 lar aynı gitmez bütün meganlarda aynı gitmez böyle kıyaslama yapılmaz
Tabiki canım böyle bir kıyas olmaz anlatmak istediğim akıllara gelir ister istemez. Mekanik alet sonuçta günü gününü tutmuyor. Vardır elbet bir sebebi kul yapısı işte.
Pulat benim telefondan tüm numaralar silindi numaranı msj atta bi ara sıkalım makineyi toparlamışsın gibi geldi bana :)