basmalı :D
Printable View
yaw bu selçukla gün aşırı görüştüğümüz zamanlar oluyor video için laf etmesine ben kızarım arkadaş.
sonuçta kendi çok iyi biliyor 200e kadarda tutunsa 500 e kadar da tutunsa meggy geçiyor diye her yerde kendide söylüyor. iyi yürüdüğü videolar denk gelse ne olur. tutunduklarınıda görseler ne yazar muhabbet bozulmasın yeterli.
zaten asıl amaç kb ile ve denemekti. saa da kendi aracını görmek istedi. iyi kullanabildiklerinde güzel ayırdı. bazende 200 e kadar tutunduğuda oldu VE nin ama sonuc olarak meggy önde buna kızmaması gerekirdi. kızarsa bende kızarım.
adeta çamaşır ipi"" :D ahahahaa spiker fenaymış :D megane gerekeni yapmış
ben mi yanlış görüyorum yoksa megane rs deki arkadaşlar gerçekten clioları geçtiği için gerçektenmi çok seviniyorlar.?? yoksa işin dalgasındalar mı??
1 kere yazmışsın eyvallah dedik 2. kere yazmana pek gerek yoktu
Savundugumuz noktlar çok farklı
Sanırım ya ben anlatamıyorum yada sizin kafanız kilit arkadaş...
Demek istediğim neden diğer videolar konmadı arkadaş
14 video var diğerleri adam yerine mi konmuyor
Ben zaten geçildiğimi kabul ediyorum mantıgın neyi kabullenmedi
Yarış benim para benim araba benim sana ne oluyor demezler mi arkadaş
14 video çekildiyse koncak arkadaş
Keyfe keder bu işler olmaz...
o zaman bu konuyu gökhanla telden msn özel mesajdan durumu anlatmanız gerekirdirdi.buradaki çoğu kişi hangi aracın max neler yapabileceğini biliyor.Birşey ispatlamak zorunda değilsiniz yani.kimse aracınız için olumsuz bir yorumda yapmamışken bu isyanın nedeni ne o da ayrı bir durum...
İsyan falan yok
Olması gerekeni sende iyi biliyorsun Yiğit
Çıkılır videolar çekilir
Sonra upload edilip foruma yüklenir.
O gün o gece 10 kere basılmışsa 10 uda yayınlanmak zorundadır.
Sanada bir ara aynı şeyleri yapmışlardı
Senin elinde videolar olmasa milleti inandıramazdın araban leş denilirdi.
Bu işleri senin benden daha önce tecrübe edip şimdi ''İsyan'' adı altına büründürmeni unutkanlıgına veriyorum.
Saygılar
:)
normalde tüm videolar konulmalıdır tabiikide.ama şimdi şöyle bir durum var kafa burun mücadele olan bir roll yok siz merak edip denediniz megane rs yani bunu büyütmek bence biraz garip.
ama iki clio rs'in roll videoları olsa sen sonuna kadar haklısın...
araç sahiplerini tanımam ama gökhan art niyetle koymamıştır şahsi fikrim.
Kafa burun gitsede gitmesede bu benim yarışım
Herkez farklı algılayabilir bu videoları
Megane rs ler ile onların devrinde 3. vites basmak ne demek kimse bilmez.
Öyle ilk konulan 5 video gibi ayırır bacaklarımı
Ama 2. vites basıslarında en azından bir nebzede olsa tutunmuşum.
Kendi selametim açısından bunları sizin karar vermeniz değil araç sahibi olarak benim vermem lazım ....
Herkez farklı algılıyor sonra aracın gitmior etmiyor deniliyor
Ben zaten benden hızlı bir araç ile rollinge çıkarak bu işin ne kadar zevk ile yaptığımı gösteriyorum....
senden güçlü bir aracın seni geçmesi normal senin katagorin değil sen zevk olsun diye sıkmışsın.megane rs ile senin aracının videosunu izleyip clio rs yürümüyor diyenlerin otomobil bilgisinde bence sıkıntı var derim ben...
Senin ben clio rs olan videolarını baz alırım yürüyormu yürümüyormu diye...
4 sayfalık yorumda kimse araçları kötülemedi bu arada...
clio bence cooook iyi gitmis, masallah stocka gore acaba cooler egsoz filan cok guc vermedimiki? dier stock bi meggye videolar vardi onda daha bi uzuodu 5te filan meggy sanki,,
Nasıl olsa kopartıyorlar her defasında diye öyle bir mantıgı kabullenmiyorum
Kusura bakma
Neyse muhabbet mındar olmasın
Konu güzel güzel devam etsin....
ben hep derim,
1- basmadan önce ve iş bittikten sonra uzun uzun konuşulmalı
2- videolarda vs.. rahatsızlık verici birşey varsa telefon edilmeli, işin başında hallolmalı.
diğer şekilde kavga gürültü eksik olmuyor..
bi de başta ayrı sonda ayrı konuşan adamlara, haberin yokken video koyanlara da nos basıp videosunu koyup Ayırdım denmeli :D
herkesin eline sağlık , herkese ayrı ayrı maşallah arkadaşlar..
Videoları şimdi izledim de birşey dikkatimi çekti. Megane RS yazılımsız olmasına rağmen Clio RS leri resmen don lastiği yapmış :hehe: Her viteste direk ayırmış.
Tüm araçlara Maşallah. Artık Megane ların da hızlanma vakti gelmişti.
meggyler gereğinden fazla elektronik ve gereksiz şekilde beyin herşeye müdahale ediyor mesela wastegate ellesen bile beygir artmazelektronik selenoid basınçın arttığını gördüğü anda kısar orjinaline. egzos cooler filtre bunlar sadece aracı rahatlatıyor mesela egt yi düşürüyor. manifold sıcaklığını düşürüyor.
beygir olarakta 3-5 beygir olarak dönüyor en fazla. fazlasına beyin izin vermiyor. yani chip şart. aracın speclerine göre yazılım yapılmalı ki takılanların dönüşü olsun.
kb rs'in egzos sistemini ve vites atışlarını düzeltmesi lazım.
evet kb rs in orta susturucusu filanda takılı güzel bi egzos kiti ile güzel bi hızlanma yakalayacağını düşünüyorum bende. içine oturdum egzosun tuttuğu belli yani biraz.
Stock yazılıma sadece cooler turbo lagden başka bişeye yaramaz. Selçuğun bazı videolarda tutunabilme nedenide o. Basınç olmadığı için Cooler tam dolmuyor ve lag oluşuyor. Standart cooler ile fark artardı. Standart cooler stock yazılımı karşılıyor.
Olm Selçuk gel stock yazılımı atiim deneyelim bende ağırlıkda fazla stepne bass kabini cart curt duruo. Çekim yapmak yok ama ben burada VE DV yi geçti derim. Üzülme laa Gökhan bilerek yapmamıştır. Ayak sakat ya zaten çıkamıo kuduruo ondandır.