tüm araçlara maşallah.kb rsin rölanti işini naaptınız bu arada?
tüm araçlara maşallah.kb rsin rölanti işini naaptınız bu arada?
sıkıntısız çözüldü. port polishli pırıl pırıl kelebek ve sıfır valf taktı.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
kb rs bence iyi yürüyor alp'in biraz arabaya alışması gerekiyor diye düşünüyorum çünkü bende aynı onun gibi bu tip denemelerde acemilik çekiyorum...
Aytuğ başkansız Rolling düşünemiyorum...
MaşAllah tüm araçlara...![]()
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
Valla dietteyim 11 kilo gitti daha da devam. Selçuka anca işte.
Olm sende çekiosun ondan sonra plaka koyuyosun resim koyuyosun video koyuyosun senden başka Beyaz Megane RS yok ki zaten. Reklam kokan hareketler bunlar.Hanım yakında başına ekşimeye başlar millet tanıyıp yanında gazlamaya çalışınca.
Okulda açılıo araba gene gelecek benim kapının önüne ben onu siyah spreyle boyayim tanınmasın![]()
Sen yakında bana da saplarsın alemin dilinden kurtulamayız valla.![]()
IN BOOST WE TRUST
ben video koymasamda hanımı yollarda rahatsız ediyorlar , sende dv plaka diyip duruyorsunzaten farketmez bizim arabaları gören hemen gazlıyor yanına
bende hanımı gören vazgeçip gidiyor çok rahatsız ederlerse plaka alır olur biter
. birde benim dışımda 3 tane daha beyaz rs varmış öyle deniyor
.reklamada ihtiyaç duymuyorum zaten sende söyluyorsun başka beyaz yok diye kendi reklamını kendi yapıyor
estafurullah kimseye saplama gibi bir gayem yok aracımın eski halini anlattım biliyorsun az çok sadece onu görmek için gazladık ve gördük konuların buralara gelmesi beni üzdü açıkcası....
maşallah iyi gazlamışsınız özlemişim kb rs imi![]()
roll lerde görmek güzel![]()
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
KB RS in eksozt sorunu yoktur
Şehir içi kullanım istendiği için çokta güzel ve orjinal bir susturucu bulduk
KB RS in aynı speclerinde AP RS var...
Her şeyi aynı sadece orta tüp spor susturucu yok
AP RS benimle yan yana geliyor
Tüp susturucu bende kullandım bir şeye yararı veya zararı yok 1 sene takılıydı bozulunca söktüm cızırdama yaptı sadece sesi kesiyor çok az...
İşin özü Alp abimiz sevdiğimiz bir abimiz ona yanlış bir işlere kalkıştırmadık ...
Açıkcası bence arabaya biraz daha alışması gerek bütün mesele bu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)