|
|
#1 | |||
![]() |
Araç sahipleri foruma üye ve samimi arkadaşlarm ona göre yorum yapalım lütfen..araçlar filtre egsoz..
206 da devir saati bozuk vitesler erken atılıyor o yüzden 2-3 de beraber 4de açmaya başlarken yol bitiyor.rollingden 10dk öncede arıza ışığı yaktı araç ateşleme bobini sorunlu. Ayrıca araç leylek vts çok temiz güzel yürüyen bi alet.. Civic düşündüğümüzden geri kaldı sanırım aracında problem var yada diğerleri iyi gidiyor [ kamera 206gti sarı farlı si net göremeyenlere kolaylık olur ] UG 206 GTI & EGB Saxo VTS & HN Civic Sİ Civic Sİ & Saxo VTS & 206 GTI - YouTube Civic Sİ & Saxo VTS & 206 GTI ---2--- - YouTube Bonus: ur saxo & ug 206 206 GTI - SAXO VTS Rolling - YouTube __________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() Son Düzenleyen CRUEL; 18-09-2011 22:41. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 50 cc twin turbo cabriolet :)
|
benim pc de mi sorun var anlamadım ama kim kimi geçmiş anlayamadım. seslerden de aynı anda basılmamış gibi anlıyorum.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
contrast ayarlarıyla alakalı olabilir ben görebiliyorum ama?
__________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Vectra-C , BRAVO HGT MK2
|
araçların hepsine maaşallah,,, özellikle saxo ile olan denemeler güzel olmuş,,,,şu videoda size aitse chip olmadan nası 7000 dönüyosunuz ?? orjinali böle mi ? .......
UG 206 GTI 30-150Km/h 13 Sec. - YouTube |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
problemli bi chipdi orjinal yazılıma döndüm konuyla alakalı bi konu açmştm forumda mevcut.
__________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: Vectra-C , BRAVO HGT MK2
|
ciğerli 206 lar görmek sevindirici bu ara forumumuzda ,,,zamanında bi arkadaşımdada vardı o zamanda millet pek sallamasada iyi gidiyodu oda sizinkiler gibi ...........
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
orjinal 6500 gibi dönüyor.Ufak tefek sıkıntıları çözersem dahada güzel olucak inşallah.
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 34 AD 1674 saxo VTS
|
ur saxo mavı olanmı yenı boyanan komple ??
__________________________________ PUGARAGE |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
denerim eski vts varken sölediğin gibi lafda olmasın ama
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
aynen ben derım lafta kalmasın gorerım dıe
hafta ıcı ararım senı
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 99 GC8
|
araçlara maşallah.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
bekliyorum..
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: honda civic EG Type - Es :D:D :D - colt cızırtı
|
güzel olmuss allah kaza bela vermesin araçların spec lerini yazarmısınız
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Si sadece dış kasmış herhalde jdm sinyaller farlar filan
![]() Maşallah devirlenişi filan speclerine göre güzel 206'nın ama vts'de tam gitmemiş herhalde.. __________________________________ GTI-6
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
egb saxonun egsoz sistemi değişmesi lazım dahada gideri var maaşallah araçlara.
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#18 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206Gti
|
sorun cip ve arizalarinda.bide ms ile deneyelim :P
__________________________________ kimse beni sevmiiiii
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 16:21 ::::

ciğerli 206 lar görmek sevindirici bu ara forumumuzda ,,,zamanında bi arkadaşımdada vardı o zamanda millet pek sallamasada iyi gidiyodu oda sizinkiler gibi ...........