Ortalık çorba olmuşş :)
Printable View
Ortalık çorba olmuşş :)
ahahaha sana 100 dolar verirsem kaç benden istanbulun başından sonuna kdr kovalarım :D:D
seçkin takma kafana böle şeleri ;) ben yazdıklarına istinaden denedim zy yi sen almdan önce ben bin kere bindim sürdüm yürürünü bildiğim araç ben alıcaktım okanla parada anlaşamadık sıkışıp sana verdi giderinide snden iyi biliorm nasl sürülceğinide .. çok denemek istiosan sen geçermiişsin veya ben geçermişim konusu olmasın çıksın aracım sıkalım kapak farkı hiç yok diosun ya farketmio diosunuz ya ;) dahada bişe deme gerisi icraat olsn beni 1000 kere arama ben yine seninle knşup gelicem yüz yüze bakıcaz sadece heyecanlı olma kaanın dediği gibi çok sıkmışsın biraz durul ..
vts ne oyle ya ses gidiş pilotaj 10 numara masallah ne var arabada ?
honda da 4 te fena yanı
WÖSNER PİSTON (11,8)
SPORTCAM PT53
MEKANİK İTECEK
13/59 AYNA MAHRUTİ
KOMPLE 51 LİK DÜZ BORU
TU5JP4 SİLİNDİR KAPAĞI
NGK IRIDIUM BUJİ
ÖZELYAPIM BOGAZ KELEBEĞİ
custom yazılm deişiklik olmadıysa speclerinde Ahmet reis yazar=)
valla abi ben bu zy yi geçtim adam kabullenemiyo nedense vdeomuz yok diye adam geçtim diyo gel deneyelim diyorum tekrar geri vites yapıyo milletin arkasından öle böle konuşuyo yüzümüze gülüp arkamızdan konuşuyo sonra arabayı satıyo bi gün içinde kolpalık diz boyu yakında hulkuda geçerse şaşırmam :D:D
Hayırlı uğurlu olsn ztn senelerdir rs aşkı vardı hayri abide :D
ne hayrimi :) yandı ortalık desenize hayırlısı olsun inşallah.
ıste artık zy den korkulur :) hayırlısı olsun
zy adamını buldu la o zaman seço benden sonra :D:D:D:D
cvk da allahın izniyle yeni sahibini buldu :D:D ulan gene rollere döndüm be
hahahaahahahahaha
CVK yı kim aldı
ben allahın izniyle kanka inşallah sıkıntı cıkmazsa kaporamızı gonderdık bakalım karsı tarafdan bı sıkıntı cıkmazsa yanı benım aracı alan kısıden
Hayrı abıye bak sen Maşallah :)
bıtrıdık allahjın ıznıyle arac bende cumartesı gecesı mc te deneme yapıcaz hayırlısı bakalım
ohh anasını satıyım saat ve gidiceğin istikameti de söyle istersen
:D:D:D::D:D doru dıosun kanak onuda sen ver :D:D sılım dur
hayırlı olsun şimdi :))))
eyvallah kanka sagolasın olom aksam 9 da geldım hemen cıtaları degıstırdım arabanın orjınal boyasızları taktım la pasta cıla yapıcam yarın cok hızlıyım kanka cvk gıbı :D:D
:D:D cvk'mız gerginnnnn :D antalya sıtayıl :D:D
senın araba cıkmaz be kanka daha :D:D olom ben aldım cıtaları degıstım haftaya komple fumeye boyatıcam bıle sen hala aynı yerdesın la