Eyvallah tesekkurler. Kirmizi f7r inda masallahi var gercekten
Huzur islamda:)
Printable View
Cuma iyi sıyrıldın :D
yavrum MAŞALLAH bee :D az kaldı sabret denıyecem senle :D :D :D
UY meganın vites atışları beni kanser etti, bi daha ki denemelerine arabanı ben kullanıcam.
Sagol cicegim:) seni bilenir gibi gordum:D egzantriksiz gecme hayallerin varsa hayalde kalir onu belirteyim sonra husran olmasin:)
Haci su araba isi ile ilgili cok sey ogrendik cozduk bir vites olayi kaldi:) Alisamadjm gitti su Megane nin viteslerine:s
[QUOTE=EREN34;2610355]Sagol cicegim:) seni bilenir gibi gordum:D egzantriksiz gecme hayallerin varsa hayalde kalir onu belirteyim sonra husran olmasin:)
kanka bna kalç boy gıydırcen meraktayım yanı :D 1 tır 2 tır :D dorselerıde eklesem mı :D :D
Tüm araçlara maşallah güzel denemeler olmus
en son yarıştığım f7 r arkamda nokta oldu benim aracımda komple egsoz var f7r dada komple egsoz var başka birşey yok f7 r yükleyince ne olur bilimiyorum
Ben bilmem kanka. Hiç beceremedin metrobüsle gel yüzünü görelimde unutmayalım :)
Doğrudur. En basitinden videoki kırmızı f7r sizin denediğiniz ayarda. Tr'de tabiki çok daha yükleyen eden olmuştur f7rı. Ancak şu an benim bildiğim gördüğüm en iyi yürüyen f7r benimki. Yapılan işlemleri ilk postta videoların üst kısmına yazdım. Rc performans olarak kesinlikle küçümsenecek bir araba değil. Elektronik gaz kelebeği dışında çok beğendiğim bir araç hatta. Açıkçası en büyük farkı port polish ve headers işinden sonra aldım
Alıcağın? Aldığın demek istediniz sanırım :) Valla bende clio rsi vardı. Çok temiz ve gerçekten memnundum. 3 5 param oldu satılığa çıkardım istediğim paraya veremedim. Sonra gel zaman git zaman takas derken aklımda f7r da vardı kısmet oldu. Perf. olarak beni kesti açıkçası. Heleki rsi dan sonra:) Şimdi satılığa çıkardım. Kısmetse daha sakin arada bir valideninde kullanabileceği bir araba almak.Öncelik gene benzin ve mümkünse tek kapı tabi:)
Sizde şu an Rc kullanıyorsunuz sanırım?