O zaman ok. Halil İbo tek kayışla alacaktı o gücü:)
Printable View
tek kayışta bişeyler veir diyorum bende. yukarda anlattım bak :)
hızlı gençler maşallah =)
şindi tek tek cvp veriyom herkese sıkıntı yok ilk önce su pepeye:):)
kardeşim bnm 106 denerken hem aracı alalı 1 hafta olmuştu vite atamıyodum hem egsoz tecavüze ugramıştı egsoz yoktu port polish yoktu dostum:D:enjektörler temizlendi oksijen sensörleri değişti.şindi sana diyom ygen suan için konusuyom o 106 şindi gelsin kulaklarını acarım bunu sende çok iyi biliyosun :D:D
hatta o akşam yanımda rs olan alicanda vardı görürüse yazar zaten o yuzden sıkıntı yok her türlü yürürüz biliyosun ygn:):)
alayınıza gider lann :D:D:D
eren bu sabri neyin kafasını yasıyo yaaa:):)
rüzgarıma gel pepeeeee:):):)
beyler dikkat bth rc batu takipte:):)
Abi neden insanlara kötü örnek veriyosun, benim gibi vites atıp 8 kere şanzuman mı kırsınlar :))))) en son dayanamadım orijinal şanzuman aldım ama bu kez de vites çubukları artık laçka olmuş biraz hızlı asılınca çıkıyor yerinden maalesef. Ben de çıkmasın diye narin davranmaya çalışıyorum ama bazen kendimden geçip iman gücüyle asıldığımda alıyorum elime çubuğu:))
Ben efendi gibi arabama biniyorum, satmayı düşünüyorum ama saplıyolar bana bozduruylar abi bana niyeti, döv bunları abi :(
batunun vites atısını iyi bilirim en son 106 denememizde ortaya cıktı zaten :):)
eline kuvvett panpaaaaaaaaaaa:):)cart curt......
Batu geldiii kaçın kaçın :D :D
ben şimdi bi rs alıp hepinize stoplarımı göstersem nasıl olur pampalar :)
işte bu işte bu artık giderli bişey alman lazım senden bunu bekliyoruz alda bize boy boy sapla panpa:):)
Alda görelim kim kime neyi gösteriyor
doğru söleeyeni dokuz köyden kovarlar:):)
Klarneti dinleyin be, değişiklik olsun :) Apo abi olur da bi gün senle sıkarsak yine, bu şarkı eşliğinde sıkalım :p
Batu bu şarkı sana. Özellike nakaratı :D :D
Hello adana | İzlesene.com Video