Yanlış anlıyacak bir durum yok Mertcan biliyorum :icon_tup:
varda göremedik kendilerini bu araca o kadar yazdı :icon_tup:
Serdar valla çok sinsidir benim polo swaplayınca çook daha sinsi olacak kesin :p
Printable View
evet onu diyen arkadaşı ne kadar keyif aldığımı göstermek adına denemeye davet etmiştim ancak cvp yazmadı aracını biliyorum zaten
burak ona istinaden yazmış
frenler sıkıntı yaa duramıyoruz kanallı disk bakıyorum bi de koni lazım lazım da lazım bu arabaların derdi bitmiyo konyaya yetişmeye çalışıyorum dururuz orada sanırım
Benim açtığım konuya bakarsan videoları görebilirsin.
evet 121 mazdayla denemelerinde rx-8 üstlerde basınca öne çıkıyodu mazda konusunda vardı videoları ancak mazdanın debriyajı sağolsun bi anda 2 3 boy getriye düşebiliyo neyseki rx ci arkadaş defalarca denedi ömeri kırmayıp
biz sohcla üstde basmayı değil şanzuman testi amaçlı rica ettiğimiz için altdan bastık ***** vtec üstü denemek doğru olmazdı ama altlarım sanırım yeterli yine geriye hiç düşmüyo
arkadaşın arabası gerçekten çok temiz maşallah
Maşallah..
sağol çok eglendik hasta halimle bile keyif aldım 13.000de tertemiz bi rx -8 tabiki çok güzel yürümeli zaten benim denememin tek amacı şanzuman sonrası yine aynı araçla deneyip fark görmekdi bu hafta takıyorum inşallah öncesi sonrası farkına bakmak için yine bi akşam eğlencesi yapıcaz gibi
erkutttt 332 lere gider yapta versinler bi boyunun ölçüsünü :D 1.6 x 1.6 = 3.2 :hehe:
maşallah morukcum meaaaşallah
rx'in maşallahı var çok tatlı durumda:)
soch'un before after'ini görmek için deneme oldu güzelde oldu eğlendik.
vaLLa bugun bindim erkut abinin arabaya Kocaman bir maşallah yani Canavar gibi gidiyor aracı. İnşallah Kısa bir süre Sonra Onun aracına yakın bir setupta bir Sohc vtec Daha çıkıcak piyasaya
Belli şimdiki hali ''köşeden bir arkadaşa bakıp kaçıcam'' şeklinde
nema problema :icon_tup:
cenk fazla kaçırdığı için ben de denemek istedim abi benim de özümü bilirsin o konularda saygısız adama kimse saygı duymaz doğal olarak
yok abi benimkisi test sadece biliyosun
konyaya giriyorum yarım yamalak olacak biraz standart ağırlık giricez ama sorun yok giricem her şekilde buradan gidecek çok kişi var aslında uygun rakamlı bi tır bulsak fena olmaz ya da konvoy falan yaparız en kötü
bence sen de gir ankara tavfası şefsiz olmaz
bi de ben bi süre görüyüm yarış umrumda değil