İki aracada maşallah.Kenan hayırlı olsun..
Printable View
İki aracada maşallah.Kenan hayırlı olsun..
İki araca da maşallah güzel deneme olmuş
Tesekkur ederim arkadaslar ayak ustu bi deneme oldu zaten. Ferroda eksoz falan da vardi benim arabada sadece brabus kapi kilit basligi var :) c63 u baska bi c63le denemem cunku aracimda hicbise yok bi anlami olamaz. Tesekkur ederim herkese.
makyaj sonrası C63 AMG de sadece yazılımdan dolayı mı güç farkı var? Bu arada videonun sonu gur86ya yakışmış :) Maşallah 360 Modena'da gece gece kulaklarımızın pasını attı. Her iki aracada maşallah.
ne denir bilemedim çok güzel olmuş =) hele sondaki ufak drift =)
iki arabayada maşallah
Hayırlı olsun Gürkan
maşallah araçlara, video sonunu bende beğeendim :) yanlış anlamayın, f360 düz vitesmi yoksa otomatikmi? otomatik ise vitesleri biraz geç atmıyormu?
vites düşürürken heel and Toe yapmasından belli otomatik olduğu.
kenen ne zaman aldın ferrariyi seninde hızına yetişlmiyor hacım
2 aracada maşallah . gürkan abi yapmışsın yine yapacağını :)
Tesekkur ederim arkadaslar daha iyileri herkese nasip olur insallah. Bende yakinda araca biseler yaparsam eger oyle deneriz daha keyifli olur baska c63 ile
bir şey yapmana bence gerek yok başkan illa da yaparım diyorsan aşağıdaki bilgiler işine yarayabilir de gereksiz pahalı
Mercedes C 63 AMG - Tuning-Stage I -
ECU upgrade / tuning from (336kw) 457 hp / 600 nm up to (375kw) 510 hp at 6600 rpm, 640 nm, highspeed 184 mph
Modification: ECU upgrade 1681 Euro/net
Mercedes C 63 AMG - Tuning-Stage II -
ECU upgrade / tuning from (336kw) 457 hp / 600 nm up to (408kw) 555 hp at 6850 rpm, 680 nm, highspeed 199 mph
Modification: ECU upgrade, special air filters, catalytic replacement tubes and 4in1 manifolds 5461 Euro/net
Mercedes C 63 AMG - Tuning-Stage III -
ECU upgrade / tuning from (336kw) 457 hp / 600 nm up to (419kw) 570 hp at 6850 rpm, 690 nm, highspeed 199 mph
Modification: ECU upgrade, special air filters,
stainless steel exhaust-system with valve flaps, catalytic replacement tubes and 4in1 manifolds 8402 Euro/net
iki araçada maşallah bostancıda gördüm kazasız belasız.
63 biraz ellenirse muazzam guc aliyor f430u filanda gecer, masallah..
Maşallah 63 nasılda mırıldanıyo :)
Tesekkur ederim arkadaslar bakalım kısa zamanda nticeye kavusur zaten bişeler yapıp yapmayacagım.. yorum azan herkese tsk ederim.