Ahhh Be Kanka :D
Bugun Gene Yanar Yan Yol Benden Demesı Bugun Bı Vıdeo Cekerız Farklı Araclarla :)
Printable View
zaten şahini doğanı kartalı satan vtec almadımı???? vtec satanda herhangi bir bmw alıyor işte bu böyle gider :D
videoya gelince :D ara gaza devam başkan:icon_tup::icon_tup::D
hahahahah :D
eeeeeh senı beee agzıma cok fena dolandı Bızım beranı gazlıorum yanlarken eeeh senı beeea dıye hahaha
:) yürekten kullanıo arkadaş
hepimiz şahinciyiz!!!!
makarasına falan yapmışda arkadaş kesin deneyimli geçmişten,, gaza öyle basıcak bi bilek ne bende nede çevremdeki hiçbir arkadaşımda yok.. saygıyla eğiliyorum önünde..
.........
..
yavff hareketlerı kes harbı tam kuşçu bu safkan dıreksıyona sarılması,ı gaz vermesı öldürdü benı bi kaç tane daha böyle dızo binerse vtecler direk 15 :D
yaz lısteye yaz motor kulagı debrıyaj alt tabla burcları :D espırı amaclı yapılmıs bellı ama allah hıc bır vtı yı boyle kullanıcılara dusurmesın :D
Arac Bızımdı Vıdeoyu Ceken Benım Arkadasımda Gazlayan.
Vtec Kullanma Klavuzumu Var Vtecte Sole Kullanılır Boyle Yapılır Dıye Isteyen Istedıgı Gıbı Gazlar Buna Kımse Karısamaz Zevk Meselesı Her Zaman Boyle Kullanmıyor Zaten Makarasına Yapılmıs Bı Olay Bu Abartmanın Anlamı Yok..
Sunuda Belırtıyım Arac 27.000 TL Ye Satıldı.
Taşo kitapçığa bakmamış sanırım kanka, fiteğin bir kullanma sitili var ayıp olmuş bak şimdi. Her fiteğin fiyatı neden farklı kullanma sitilinden işte. Beşbin devirde gaza tam oturacaksın ki fiyatı artsın. Bi makara video anca bu kadar saçmalığa vurulabilir yani. Bu arada Elini öperim Taş'm =)
yeni bursa yolu seat keleşler mevkii bura:)
bende kendı vti mı 27 ye sattım dostum orjınal beyaz hb arastırırsan gorursun konu nekadara satıldıgı yada aracın durumu deıl konunun baslıgına bakarsan dırek profıl ortada zaten ;)
fıyatına bırsey dedıgım yok benımde, temız vtı herzaman para eder senın arabana laf etmedım demeye getırdım sana
benım ıletımın ardından vtec kullanım klavuzumu var yazınca bende bunları yazma ıhtıyacı hıssettım bana gore o surus seklı sahınde guzel bir kaç vti ve vtec sahibi olmuş bir vtı vtec fanatıgı bırı olarak gorunce halıyle yapmaaa beeee :( dıye ıcınden gecırıyor ınsan ama o surus seklını sahınde gorsem derımkı adam sahıncı cozmus arabanın ruhunu derım anlatabıldım mı ?
ben konyada ne böyle bir vtec gördüm nede böyle bir kullanan
ama adam harbi ya maan kamyon kullanmış yada minübüscü :)
hhaha çok iyi olmuş :)
aman abi:)bu nası bişi :)yorumsuz:)
okutuyosun taşoo :)
on numara farklı bır tarz :D
hahahaha :D çevir çevir tekrar izliyorum. :D