yavrum hayırlı olsun
herkezden allah razı olsun arkadaslar çok şükür istediğim gibi bi araba aldım ve oda benı utandırmadı roldede yapıcanı yaptı evimize sevinçle döndük
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
sonuçlar araca alışmama rağmen önde olmam yönünde vıdeo ceken varsa koyucaktır
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
okan nelerle denediğini ve speclerini belirtirsen ben sonucları tahmin ederim![]()
seni unutmuycaz ALİDAN
bulabilirse tuning türkiye 03/2011 sayısını alsın "supeRSonic" olarak o sayıya çıktı![]()
seni unutmuycaz ALİDAN
Maşşallah cvk rs e bir kaç eksiklerimiz var inşallah onlarıda gidericez dahada iyi yürücek inşallah....
hayırlı uğurlu olsun ses güzel maşallah![]()
denediğim araçlar hepimiz sol koltuk hariç söküğüz ve vts de fıber bagaj vardı bant bıttıgı ıcın kaput yoktu
ve vts
WÖSNER PİSTON (11,8)
SPORTCAM PT53
MEKANİK İTECEK
13/59 AYNA MAHRUTİ
KOMPLE 51 LİK DÜZ BORU
TU5JP4 SİLİNDİR KAPAĞI
NGK IRIDIUM BUJİ
FİBER BAGAJ
METHANOL
ÖZELYAPIM BOGAZ KELEBEĞİ
custom yazılm deişiklik olmadıysa speclerinde Ahmet usta yazar=)
zy rs
wimmer yazaılım
fıltre
63 boru
ss eksoz
emme manıfoldu gaz kelebeği port polısh
45 yanak lastik
araç eski aracım zevk için ve ılede zy ılede denedık butun araclara maşallah sonuclaqrı tahmın etcekmıssın huseyın abi senden aldıktan sonra araca sadece fıltre sıstemını degıstırdım şimdide büyük süprizlerle ılerlıyen gunlerde karsınızda olucaz![]()
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
maşallah cvk ya iyi yürüyo allah kaza bela vermesin kanka vdeoları koyunda izleyelim ve vts bi kaç işlem için bi süre rolinge ara verdi 3 vites sekromençi de bozuldu akşam en kısa zamanda hepinize süprizim vargeliyorum bekleyin beni hepinizin içinden geçecem
![]()
Ve vts ile sonuc ne oldu acaba ikiside iyi yuruyen araclar nasil oluyor sonuc
vıdeo ceken arkadaslar var onlar vıdeoları koyarlar teke tek denedık ben ıkı kısı ve tek kısı denedık hepsı eklenır vıdeoların elınde olanlar bı konu baslıgı altında koyarlarsa vedıoları sevınırım
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)