cvk bir yanada vts in specleri muthismis gercekten.
cvk bir yanada vts in specleri muthismis gercekten.
GüzeL Cigerli bir makina güneşlide gördük hayırlı olsun şimdiki sahibine kazasız cezasız sürüşler diliyorum.
Maşallah....
Sökmek bir modifiyedir doğrudur ama pistte yarışıyorsan bir modifiyedir. Yoksa Hilmi ye de söylerim tak HULK un koltuklarını kardeşim bu ne böyle diye. Sadece deneme yapacağın arabanın koltukları üzerinde kalsın. Geçilirsen bir boy geçilirsin ama 1 boy geçersen başkaları dedikodu yaparken abi CVK beni bir boy geçebildi ama görsen arabanın her tarafını sökmüşler öyle tabii ki geçer derler. En yakın RS den 10 boy değilde bırak 9 boy hızlı ol ama arabana temiz bin.
IN BOOST WE TRUST
bence hafiflik güzel şey. sadece roll için kullanılan bir arabaysa eger bence sonuna kadar sokulmelıl. neden 100 kıloyu ustunde tasıtıyorsunkı sadece yarısacagın bır arabaya. zaten saglam sokulen bır rs bence en az 2 boy yurur.kaldıkı yuruyen aksamda da buyuk rahatlama olur.
şanzuman olsun debrıyaj olsun. ne gerek var arabaya hammallık yaptırmaya.
cvk fenalarda maaşallah zehir
ALLAH kaza bela yüzü göstermesin kardeşim![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Alper sen arabayı sökmeyip biraz kilo versen direk 4 boy alırsın bak demedi deme
Bu arada Alpere katılıyorum beyler. Araba sökmek ne demek yaÇok kötü ve çirkin oluyor araba sökülünce. Hoş Clio RS lerde komple sökük olduğu zaman artı aldığın 3 boy insanın aklını çelmiyor da değil
Ama ben asla sökmem arabamı. Çünkü günlük hayatta da kullanıyorum. Düşünsenize bankaya toplantıya gidiyorum bar bar bağıran bir egzoz ve içi dımdızlak bi makina
Gerçi bi kere EZN ile Vodafone' a toplantıya gitmiştim. Adamlar normalde yabancı araç içeri almazlar benimkini çektiler Vodafonun giriş kapısının önüneUlan ne forsum olmuştu be
Gerçi toplantı yalan geçmişti. Paso s2000 lerden konuşmuştuk
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)