|
|
#1 | |||
![]() |
polis amca __________________________________ AHM performance Mapped by Ecufast jet turbo http://www.facebook.com/pages/powere...46?ref=tn_tnmn |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 34 AD 1674 saxo VTS
|
maşAllah beaa
![]() ![]()
__________________________________ PUGARAGE |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: YA Clio RS
|
maşallah dd ye ak ye
__________________________________ 34GZA29 GTİ 34AC106 GTİ 34AC6310 GTİ 34ZY8569 CLIO RS 34BF3873 GTİ 35RT741 GTİ 35CVK39 CLIO RS 34GZD55 GTİ 34YG830 GTİ 34UP0748 106 gti 16YA309 CLIO RS |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
Maşallah tüm araçlara araç specleri neler acaba ?
Ak 769 un güzel bir dyno cıktısı vardı yanlış hatırlamıyorsam beyaz GTI da güzel yürümüş cok kopmamıs AK güçlü bi GTI maşallah... __________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
Son Düzenleyen darkred; 26-09-2011 00:16. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
cihp filtre ekzoz bide sökük komple bildigim kadarı ile
__________________________________ AHM performance Mapped by Ecufast jet turbo http://www.facebook.com/pages/powere...46?ref=tn_tnmn |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
Teşekkür ederim
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
mami abi arkadan fenaa kapatmış yakında geçer onları fazla sürmez
![]()
__________________________________ AHM performance Mapped by Ecufast jet turbo http://www.facebook.com/pages/powere...46?ref=tn_tnmn |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 34 AD 1674 saxo VTS
|
bı kaç hafta once beyaz 106 nın ıcınde okan rscı tombul olan
bıde 2 kısı dha wardı rolle geldıler.. hepsı dd nın ıcındeydı we takıbı bırakmadı dedım cok cok ıyı
__________________________________ PUGARAGE |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: EK4417""106gti(sold)..YC704 106gti(sold)..RER 07 hb civic loading..
|
maşallah AK çok güzel yürüyo..
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
ak ya maşşallah çihp filtreli ekzozlu en iyi giden 106 bence nazar degmesin
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
maşallah araçlara..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: yok
|
maaşallah direk ayırıyo 2 videoda vites kaçtı galiba ama iyi gidio kazasız belasız...
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
maşallah Ak'a
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Volkswagen
|
DD'ye ve AK'ya kocaman Maşallah...
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Fc KanGoOo
|
Masallah Araclara.
Ak'a Kocaman Masallah Kanka Bıraz Hızlı Sankı Emsallerınden
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
yorumlar için tşk ederim..
Ak specleri : Ak 106'da chip,filitre,egsoz bulunmaktadır. arka koltuklar sökük (Ne ince conta,port polish, kapak taşlama, nede ayna mahruti yoktur. orjinal 16/63 vardır. ) DD 106 : chip, filitre,egsoz araç komple sokuk Beyaz 106 sahibine beni kırmayıp denediği için tşk ederim. kazasız belasız kullanması dileğiyle maşallah aracına |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: JB 106 Gtİİİ
|
maşşallah ak zamanında baya hızlıydı zaten yine güzel bu beyaz 106 nerden s16 adapazarından mı alınan çıkartamadım
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: black- white- yellow-black-GTİ. red VTİ TEKRAR blak GTİ ve tekrar yellow ....GTİ ve white 106 gti
|
maşallahh her iki aracada ak güzel yürümüş.....
__________________________________ Ummadık anda arayan eski sevgililer 2'ye ayrıLır ; Acı çekenler, canı cekenler ![]() şevki özcan...... |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 106 - tayyaR
|
Orçun bu araba Adapazar arabası Cihan karaelmasın arabasıydı sen iyi hatırlarsın GSİ zamanlarından.Ben 4 tane 106'ya bindim bu zamana kadar,beyaz 106 ımı benım speclerimde ne saxo ,ne vtec,ne gsi ,ne 106 ,ne 205,ne 206 nede 306 geçebildi.Arabam sağlıklı ,güveniyorum.gittiğim nadir denemelerde hemen arabamda ekzantrik konuldu o oldu bu oldu.bende dedim herkeze açalım kapağı EKZANTRİK,Conta çıkmazsa koyarsınız öyle kapatırız dedim kapağı.Senın arabanında eski yüklü zamanlardaki gibi maşallahı varmış bu haliylede.güzel kafa atıyosun.Benim Eksiklerim vardı,Onları tamamlayıp tekrar denemek İsterim .. Ayrıca vidyo konulması hoşuma gitmedi.benden izin alıp koymalıydın vidyoyu.Saygılar
__________________________________ CRM Performance Atletic Spor Center Arnavut Ciğeri - STP tayya-R
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |