araçlara maşallah.
bal köpüğü 306nın specleri nelerdir basmıyorda mı geri kalıyor alakasız mı yoksa orada ?
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
fazla anlaşılmıyor videolardan kim nasıl nerede geçiyor..araç sahibleri yorumluyabilirmi?
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
cvk rs ıle ve vts ı ıkı kışıye tek kısı denedık ben ıkı kısıydım önde gidiyodum ahmet abide yazıcaktır ahmet abi rüzgarrrrrkafa kafaya diyo ya
hala kafa
bütün araçlara maşallah ali abi ve cam car ekibi ne güzel konuşmalar var yavvv![]()
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
VE vts'yi JGL RS geçmiş miydi?
burda kı konu farklı aracların vıdeo konusu onu arac sahıbıne ozel mesajla sorarsan daha ıyı olur cunku hep bu tarz konusmalardan konu çip oluyo gidiyo yanlış anlama beni
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
VE VTS yi denilene göre JGL RS in 2-3 boy arkasında geliyor denmişti en son hallerinde
Ahmet ile Ali emmi bu konuyu zaten hep dile getiriyorlar sorun olmaz bence ikiside ağır kanka
VE vts'yi JGL de geçmişti gibi hatırlıyorum. doğru hatırlıyorsam senin çok rahat geçmen lazım yani![]()
kanka ben sevmıom bole tartısmaları bılıo musun hanı ben kendım yazarken bıle 2 boy gectım 5 boy gectım yazmıorum öndeydim diorum bırakıyorum yanı o yuzden sıkıntı olmasın baska bısey ıstemez gerısı tamamen zevk he bu arada cvk rs nın gaz jkelebegı ve ust kapagı port polıshlı değil . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .di![]()
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
Kapak veya değil tartışmaya gerek yok
CVK RS için söylencek tek söz biraz beklemek...
İnce ayarları yapılıyor tam hazır olduğunda gelişmeleri görürüz zaten ki
CVK RS e aklımdaki gibi bir proje yapılırsa kıyamet ötesi bir araç çıkacaktır ortaya
o geçmiş bu geçmiş den ziyade specler jgl nin:chip egsoz filtre stage 2 kapak işleme +emme gaz kelebeği işli...ve vts i 3 boy kadar geciyordu jgl rs.sonuçlar böle idi cvk da geciyor ve vts i..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Matematikle veya Fizikle olmuyor
Bu Clio Rs lerlen en çok deneyen benimdir.
Aracımda olan biteni az çok biliyorsun
Yaklaşık 14-15 tane Clio Rs ile denemem var...
Çeşit çeşit Polishlisi -Çiplisi - 182 likler falan ....
Yani Okan CVK yı aldı daha arabaya alışamadı bile 1-2 eksiği var aracın bunu biliyoruz
Zaten maksat bu eksiklikleri görmek
Bu hafta sonuna araç çıkıcak istenilen speclere getirilcek
Sadece biraz sabretmek lazım
Sihirli sopası yok adamınİzliycez ve görcez
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)