|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
konu acılmamış sanırım diger arkadaşlar da bu başlık altında paylaşırlar artık videoları. şahinin piste cıktıgı ve lastik ısıttıgı an. 2 ısıtma esnasında arka taraf birden kopuyor dikkat edin. orda yaşamış sıkıntıyı. sesi güzel ama
![]() Konya Drag Yarışlarıs Videos | Facebook |
|||
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: O SIMDI ASKER, CANI GC8 ISTER :)
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Impreza GC8 - Audi S3 8L - R21 Concorde - International Scout V8 4x4
|
Videomu çeken bir kişi yok yahu
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Hayal et
|
Helal olsun Emre abiye,
çok fazla emek var, bir anda piste çıkıpta başarılı olmasını beklemek anlamsız olurdu, zamana ihtiyacı var, bence 1 yıl içerisinde sağlıklı hale gelir ![]() bence ilk lastik ısıtması geleceğin habercisi ![]() maşallah abi, sorunları en kısa zamanda gidermen dileklerimle
__________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Ep3 Type R---Clio
|
Elimde 100 e yakın video var ama nasıl atacam bilmiyorum
hiçbir sitede üyeligim yok.en kısa sürede halledecegim ama
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: eg civic
|
videoda 2.56 saniyede gelen ses sanırım diferansiyelden
__________________________________ Songür Garage Team | Utku SELAMOGLU |
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
Bu otomobillerle ugraşmayan yarışlarla alakası olmayan sadece dışardan seyirci olan arkadaşlarımıza bu işler nekadar da kolay geliyor değil mi
Bu mekanik bir spordur heran her dakika bir aksaklık yaşayabilirsin yarıştan 6 saat önce bile son ayarlarda gece bir yeri kırarsın sonra harıl harıl lift altında aracı yetiştirmeye çalışabilirsin son dakika aracın girer belki yarışı kazanırsın belki kaybedersin yada yine kırarsın vs vs çok örnek var bunlara mevzu bu değil Mevzu şu seyirci arkadaşlarım bir insan çok zengin olabilir usaden komple arabada getirebilir yada ne alırsa alsın adamların kullandıgı herşeyi birebir alabilir paranın alabilcegi o kasaya olucak herşeyi yapabilir ama bu demek değilki hemen kafaya yerleşicek eveki hesab çarşıya uymaz USA deki setuplardan daha kuvvetlilerini yapıyoruz adamlardan 2 saniye kötüyüz demekki biryerlerde yanlışlık yapıyoruz sadece pistten okadar süre oynamaz mesela o yüzden her yapılan aracın en az 2 sezona ihtiyacı var hiç sorunsuz en iyi dereceyi yapabilmesi için 1 yarışta bir yeri kırılır orayı saglamlaştırırsın sonra başka yei orayı yaparsın bunları zamanla buluyorsun ve güçlendiriyorsun çünkü o yüzden kimse demesin şahin rekora geldi ama olmadı vs vs diye __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
Ne yaptı da helal olacak ki ? yarışlar için yıllarını harcamış üstadlara gider yaptığı için mi gelip 1 kere start alamadığı için mi? öyle kaputun altına 1050 hp koydum 8 sec yürüyeceğim demeyle olmuyor işte bu işler. Herşey saygı sevgi çercevesi içinde güzel.. |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
Etrafındaki insanların söylemleriyle Onu yargılayamazsınız bu camiada benim için King İsmail abidir, onun gibi birini daha görmedim, Bir İsmail Çam, Msupra, Msky gerçeği var bu ülkede, hatta ülkemizide aştı, avrupaya ulaştı ![]() gelelim Wankel Şahine, ülkemizde ilk defa yerli üretim bir araca bunlar yapıldı, her ne kadar motoru, yürüyeni vs.. yurt dışından gelmiş olsada, bence saygı duyulmayı fazlasıyla hak ediyor ayrıca Emre abinin bir projesi daha var, Oda tamamen Drag spec ![]() Not: ben kendi düşüncelerimi yazmıştım, sizin neden bana cevap verme gibi bir gereksinim hissetiğinizide anlayabilmiş değilim
__________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
Türkiyede 0-400 metre tüm drag araçlarına hodri meydan,araç 1050 hp olup kasa dizaynı, aktarma organları,motor ve ecu tune tamamen Emre Batmaz tarafından yapılmıştır ve araç tamamen Mersinde yapılmıştır Turbocharger Garret GT5533R maximum boost.....? GRAFİK BY..:ENİS BATMAZ & MEHMET KÜRKLÜ size özel birşey değil sadece tepkimi belirttim yanlış anlaşılmasın. ama kimse de kralcı olmasın. bak hodri meydan demişlerdi aracın rölanti videoları çıktığında büyük konuşmamak lazım. sözlerim gercekten sana değil ilk cümlemde de belirttiğim gibi tepkimi dile getirdim |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
![]() kendisini yüz yüze tanımıyorum, ancak çok iyi bir insan olduğunu sanal ortamdanda olsa anladım, zaten yüz yüze tanıyanlarda çok değerli birisi olduğunu söylüyorlar ![]() öyle atar - giderle işinin olmayacağını özellikle belirtiyorlar
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: Yok
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
tekrar gelip 8,5 yapacağım falan demiş, bu durumda sadece Msky'a bilenilmiş gibi gözüküyor, o zaman yazdığınız herşeyde haklısınız Saygılar __________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
gürsel abi burhan arkadaşımızda tüm araçların videoları var. senin kabusla kalkarkenki videolar bizde de var. akşama upload edecek bizim arkadaşlar. günlük setupla süper kalkış yaptın tebrikler. kabus fazla hızlı sen yavaş degilsin
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 11 polo tdi
|
emre abılerle aılecek tanısırız kendısı cok ıyı bır ınsandır ıyı ce ugrastılar ama arkadasların dedıgı gıbı ereden ne cıkıcagı bellı olmuyor malesef ayrıca emre abı de daha dunkı cocuk degıl daha onceden topladıgı brodwayle hangı bmwlere kafa tuttuguda cukurova bolgesıde bılınıyor
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: Rotary
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
videolar harika teşekkürler
Audi quattro ya kocaman Maşallah beni çok şaşırttı Tebrik ederim Ahmet abinin de en sonunda Rekoruna çok sevindigimi belirtmek isterim İsmail abinin 9 saniyeye inememesine üzüldüm Yıllar sonra ilker abiyi draglarda görmek güzel
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Rotary
|
ismail arkadaşımızın başarılarını takdir ediyoruz onada talihsizlikler olmuş hayırlısı söz verdiği 8,5sn sonra yapar inşallah.
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|