valla süper
videoyu baştan sona kesiksiz büyük bir zevkle izledim harika elinize sağlık hilmi.
Printable View
valla süper
videoyu baştan sona kesiksiz büyük bir zevkle izledim harika elinize sağlık hilmi.
hulk gibi bi makinaya az bile yaa :) allahım esirgesin TR'nin gururu ;)
Edit ; böyle usta ellerin ve fikirlerin kötü araba yapacagı beklenemezdi heralde :D
Çok keyifliydi,abi devamı yok mu bunun seri halinde izleyebilirim sıkılmadan :)
cok keyıflı bır vıdeo olmus
super ıs cıkartmıssınız allah utandırmasın
Adam yapmış beyler :)
Emeği geçenlere helal olsun videoda çok iyi olmuş ,
Maşallah...........
Gerçekten araç ve video on olmuş emeğinize sağlık
Bir daha tatsızlık yaşamadan sorunsuz binersiniz inşallah, Allah nazardan korusun Maşallah
edit...
Videyo buraya direk ekleyebilirmisiniz linke tıklayınca şirketteki filtre sisteminden dolayı izleyemiyorum malesef..
çok güzel olmuş.elinize sağlık
moruk bi video bayagii bi zaman oncesinin hali dimi ?
ne buyuktur emegın karsılıgını alan ınsan
Maşallah izlemesi bile keyifli
Begenidiginize cok sevndim
devamı gelicek bu videoların inşallah
daha koyamadıgım resimler var ama bunun gibi eglenceli bir müzik bulamadıgımdan devam ettirmedim aynı videoda :)
görkem yıl 2009 olması lazım özgün zayıf biliyorum ama adam her yıl 5 kg ekliyor biz nabalım :)
maşallah allah gönlünüze göre versin abim bu camiada sizin gibi emek harcıyan çok az insan var hele böyle bir video yapıp paylaştığınız çok güzel bir örnek olmuş ve herşeyin bu kadar kolay olmadığını havada uçuşan bu hp lerin havadan sudan kazanışmadığını hepsinin emek karşılığında alındığının bir örneğidir bu ... maşşallah allah utandırmasın bol tazikler .... :)
teşekkurler inan
Darısı başına inşallah
maaşşallh. allah herkeze nasip etmez:)
güzelliklerle sorunsuz gazlaman dileği ile...
Çok güzel bir paylasım tesekkürler... Made in Turkey gercekden gurur verici...
büyük bi keyifle izledim :)
bide hulka kocaman maşallah nazar değmesin :)
Mükemmel olmuş , video harika..Paşa nın granka sarılıp verdiği poz çok iyi :) ... Emeklerinizin karşılığını fazlasıyla alırsınız inşallah..