hmmm kafa karisik senin galiba biraz :) bole typerım olsa yakarım demişssin , o arabada emek yokmu yani :) senin emege saygı anlayışın öle galiba hmmmm
nese belki biz kıbrıslı şakalarını anlamadıkta ole nfs falan tribi yapma , sesli gülerim :)
Printable View
senın arkadas yaptı once trıp. Hayabusayla gıden typer, tdı ile giden typer ornegı verdi. Bende gayet normal bır ornek verdım nfs de oyun oynadıgı arabaları ornek verdım. Ben orda olayı esprıye vurdum. Hatta sonuna gulucuk attım. Sız nerelere cektınız... Demek kıbrıslılara bır nefret var. Anlasılan o.
Irkçı yaklaşım kelimesie takıldım... Biz Kıbrıs Türkünü, Türk ırkından bilirdik,,, yanlışımızmı varmış??
Azerbeycanlıda, Boşnakta, Makedonda hep bildiğimiz Türk değilmi yani şimdi?
arkadaşım ben lafımın arkasındayım ama sen ben turkum dıyecek cesareti gösteremedın eğer sen rumsan neysen işte bız ırkçılık yapıyoruz işine gelmıyorsa yazmassın olur bıter rumlarla işimiz yok
Edit.............. beklenen cevap verilmiş
neyse arkadaşlar uzatmanın anlamı yok adamın konusunun içine ettık kusura bakma serdar ataturkun gençliğe hitabesınıi ve istiklal marşı okuyup evlere dağılalım:)
o yazıdan neden hiçkimse bi espiri algılamadı peki neyse öyle olsun şive farklı diyelim buna da
kıbrıslı olup da Ne Mutlu Türküm Diyene sözünü kullanan az kişi kaldı çünkü
şiveler ve espri anlayısımız farklılık gösteriyor. belki o yüzden.
Kıbrıslıla nefret yok yav severiz oraları :) çok gelmişligim var.senin yazdıgın yazıyı garipsedikte sıkıntı yok anlaşıldı...
heryerin esprisi farklı olabiliyor tabiki :)
ben sana yazsam sen bile typer kullanıyosan yakarım kendi typerımı diye belki sen de alınırsın... onemli olan anlaşmak...
hepimiz gardaşız :D
konu nerden nereye gelmiş.passat a maşallah iyi gitmiş gerçekten
muhabbetin doku çıktı gardaşlarım :)
herkese selam kardeslerım passat serdar kardesımın nekadar emek verdıgıını bende cok ıyı bılıyorum yanındaydım cogu zaman.oncelıkle sunu dusunmek lazım hepımız ınsanız.
suda bır acıkgercektır kı type r efsanesının bukadar yakınına gelenbır passat ve hatta gecebılen bır passat ın sahıbını gercekten kutlamak gerekır.