maşallah iki aracada..
Printable View
maşallah iki aracada..
maşallah araclara
Ben hala söylüyorum abi bence ikisi de eksik gidiyor, ben orijinal filtresi üzerinde duran bir rc ile denedim yarım boy önde gidiyorum şu an, iboyla da yan yana gidiyoruz. YC'de Kaandakinden alakasız gidiyor, Kaandayken en az 5 boy daha hızlıydı o araba abartısız. İbo sen de çok heyecan yapıyosun, bu heyecanla bi RS'le denersen çok para harcatır sana sonra. Bence önce 3 kornada basmaya alıştır kendini. Yolu mundar ediyosun korna tutturamamaktan. 0.5 saniye erken basım olsa, en az yarım boy fark ediyor denemelerde, o yüzden ben artık erken basan adamın arkasından basmıyorum.
Bu işte tanıdığım en uyumlu insan APO abidir, biraz ondan ders almak lazım. 100 kere denediysek en çok 3-4 kere kaçırmışızdır o da benim barzoluğumdandır :)
Niyeyse sana her rollingte kızıyorum ibooooo:))))))
İbo ile roll e çıkacağına ağaca çık daha iyi:) Roll konusunda anlaşması en kolay Merdan. Ben onunla sıkarken inanın korna çalmıyoruz. Bakışıyoruz ve aynı anda gaza oturuyoruz:) Batu eksiklerini hallettin sanırım? Bİr pm at bakayım neler yaptın
maşşallah araçlara kazasız belasız
maşallah araçlara :)
:D batu yaa koptum valla:D apo abi ile denerken evet süper uyum yakalıyorduk :D
sende hep ibo ya kızıyorsun :D zaten o gece bizide harunu ^'da delirtti yolda :D
ibo heycanın seni ileriye tasıyacaktır ınsallah ....
bizim gibi sana da bi ptt kamyonu carpsın heycan falan kalmaz daha :D
yc bence de kaan'daki gibi gitmesede gene form grafiği yükseklerde yoksa cok cekmiştir millet yc 'den :D
o zaman ibo'nun olmasını isterdim top speed falan düşünceleri değişirdi
batu birdaha tesisatla gelme ayrıca roll'e :D miiilet söküyor biz dolduruyoruz bilemedim ki senin mantığı beni dans ettirmek mi amacın :D paso oynuyorum
bir eski rc kullanıcısı olarak kesinlikle orj.filtreyle her zaman bir boy öndesin bence rc'de sadece yapılması gereken güzel bir yazılım ve egsoz dur başka rc motoru üzerinde fazla maceraya kapılmamak lazım
olm biz hiç önde olmak için heyecan yapmadıkki..elimizi vicdanımıza koyuyoruz her zaman 3.kornada basıyoruz... önde arkada farketmez hak neyse o olsun diyoruz ..ama millet önde olmak için binbirtürlü film yapıyo ..buda dengesizlik yapıyor işte sonra 20 km gidiyoruz sadece 1 deneme ..ama biz öylemiydik 400 mt de 2 defa roll yapıyoduk ..:D:D