User Tag List

18 sonuçtan 1 ile 18 arası

Konu: YC vs EE 106 gti (gerçek kiloların eşit olduğu video budur )iyi seyirler ....

cdc70
    Misafir

YC vs EE 106 gti (gerçek kiloların eşit olduğu video budur )iyi seyirler ....

Facebook

bu video da şeref kullanıyor aracı ayrıca belirteyim ( ben kullanırsam 2 boy gibi oynar dediğini herkez biliyor ) cam car :YC 106 gti

Facebook

bu da 2.ci video uzun soluklu denenen . 5.ci vites top speed 'de kilolar da eşit ....

kaan :140 kilio
    şeref:60 kilo olan video değil eşit kilolu video bunlar

şimdik herkeze byes

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erişilemiyorr=)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erişiliyor
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

cdc70
    Misafir
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    erişilemiyorr=)
    tekrar denersen açılıcaktır......

28 EE 106
    Misafir
    bırı bu adama vıtes atmıor dıyordu gayt gusel atyor maşalahh

cdc70
    Misafir
    Alıntı 28 EE 106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bırı bu adama vıtes atmıor dıyordu gayt gusel atyor maşalahh
    vites atamıyor diye sana söleyen şerefin ta kendisidir

o adam sensin samet . kaç senedir 106 kullanıyorsun hala öğrenemediysen bu da senin marifetin

şeref kullanınca 2 boy olur dediler sen kullanınca da aynı şeref kullanınca da aynı oluyor işte sonuç

sana yardım eden başında duran insanlara da terbiyesizlik yapma karşılığını ağır ödersin sana sölüyorum tekrar .

öle sahtekarlıkların peşinde koşma gel efendi gibi gene dene geç yada geçil ama ağlama
    şerefe ben dün aksam konustum . orda gaz kestiysem bi tehlike vardır dedi hayır kanka yoktu dedim boştu en son deneme dedim yada araba bitmiştir ben gaz kesmem dedi ki bence de doğru söledi gaz kesmedi belki de biz yanıldık araba bitmiştir

28 EE 106
    Misafir
    benım paylştıgım konuyu dıkkatlı oku derım cdc70 bn roll kovalyan adam dıldım bunu herkste blıyor yenı yenı zmanlada hersy gayt gusel olucak

cdc70
    Misafir
    videolardaki ettiğimiz küfürler önümüzde salak salak 2 kere üstümüze kıran bi minibüsçüye
    terbiyesizlik yok kimseye karşı o marea ve minibüse var

cdc70
    Misafir
    benım paylştıgım konuyu dıkkatlı oku derım cdc70 bn roll kovalyan adam dıldım bunu herkste blıyor yenı yenı zmanlada hersy gayt gusel olucak
    yeni olduğunu sölemeye gerek duyma zaten herkez biliyor senin yeni yeni araba kullanıyor olduğunu kendini geliştir arabanı geliştir öle gel sahtekarlıkla gelme kilo farkı olan video koyupta tek tek deneme yazma

bu işlerde yenisin bari az terbiye takıl sana yardım eden biziz videolarda önümüzde ki minibüs 2 kere yolumuzu kesti ona küfür ettik sende dikkatli izle

az önce de karşındaydım ayrıca sana küfür ettiğimi düşünüyorsan gelip sorardın bana yada birşeyler yapardın .tech turkeyden yorum yapmazdın ee eee harbi den sana eee ee uyu sen azıcık büyümen lazım
    plakan tam sana uyumlu olmuş böle davranmaya devam edersen

28 EE 106
    Misafir
    Alıntı cdc70 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni olduğunu sölemeye gerek duyma zaten herkez biliyor senin yeni yeni araba kullanıyor olduğunu kendini geliştir arabanı geliştir öle gel sahtekarlıkla gelme kilo farkı olan video koyupta tek tek deneme yazma

bu işlerde yenisin bari az terbiye takıl sana yardım eden biziz videolarda önümüzde ki minibüs 2 kere yolumuzu kesti ona küfür ettik sende dikkatli izle

az önce de karşındaydım ayrıca sana küfür ettiğimi düşünüyorsan gelip sorardın bana yada birşeyler yapardın .tech turkeyden yorum yapmazdın ee eee harbi den sana eee ee uyu sen azıcık büyümen lazım
    plakan tam sana uyumlu olmuş böle davranmaya devam edersen
    tenezur bıle etmedım sahtekarlık bsı yok dıer vıdeolrda mevcut

cdc70
    Misafir
    tenezur bıle etmedım sahtekarlık bsı yok dıer vıdeolrda mevcut
    ben sana tenezzül etmediğimden zaten sen hala böle sağlam bi şekilde konusuyorsundur bundan emin ol

biz gene adam gibi sana yardım ettik sen nankör adam oldundan anlamazsın bazı şeyleri

28 EE 106
    Misafir
    o yuzden vıdeorı böle yorumladın facede goremedgım dıer yuznde mı var

cdc70
    Misafir
    o yuzden vıdeorı böle yorumladın facede goremedgım dıer yuznde mı var
    ben herkez görsün diye herkezi etiketledim zaten şeref dahi söledim videolara bak diye

he seni sildim facebookdan cok oldu ondan sen geç gördüysen yapıcak birşey yok

ben adam olmayan kanı bozuk insanlrı faceden siliyorum

28 EE 106
    Misafir
    fark etmemşim bıle konuyu kaptyorum yıne denerım yc ıle altını cızerek soyluorum

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendı kendınızı resıl etmeyın bence arkadaslar guzelce denyın tekrar koyun
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

trendseref - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    samet!!beni bilenler zaten kafasında kendi yorumlarını yapmştr...o yüzden buraya satır satır yorum yazmyrum....konuyu uzatmayın.....
    eski bir dost...

cdc70
    Misafir
    o zaman gelirsin gene denersin inş geçersin de dünyan yıkılmaz tekrar

şeref sen kime ne anlatmaya calısıyorsun biz seni biliyoruz kardeşim sen otur oturdun yerde bilmeyenlere gerek yok
    senlikde bi durum yok . faceden konustuk dün gece zaten konu kapandı ama techturkey böle kilo farkı olan video koyulunca yapıcak bırsey bırakmıyorlar bize
    neyse uzatmaya gerek yok değmez

cdc70
    Misafir
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kendı kendınızı resıl etmeyın bence arkadaslar guzelce denyın tekrar koyun
    göki konuyu kapadık aracı kullanan şerefle konustuk gaz kesmemiş biz öle düşündük söledi ne oldunu bizde anlaştık konu kapandı zaten.

bu aksam bi bakıyoruz 140 kilo adamla 60 kilo adamın videosunu koyuyorlar ondan sonra brde tech turkey koyuyorlar

neyse byes göki

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)