|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: New Polo Gti
|
Selam arkadaşlar,
Nihayet komşum ile önce tanıştık sonra gazladık Ali kardeşim tam benim kafadan çıktı.Çok erken saatte çıktık fazla trafik vardı.Genede az çok fikir sahibi olduk.Tahminimden hızlı çıktı opc.Gerçi 1.4 okadar çabuk şişiyorki 2. denemede gidecek hali kalmadı![]() Insignia duruşu olsun sesi olsun hakikaten yıkılıyor.Ali'de hakkını veriyor,virajlarda gazlamalar felan fena. Ben hem video çekim hem konsantre olim derken pek başarılı olamadım.Video için kusura bakmayın,en iyi yakaladığım video bu.0 dan kalkıyoruz 4. vites sonuna kadar gazlıyoruz.Başka bir akşam birkez daha çıkıp daha iyi çekimler yaparız.Roll tozunu yuttu bir kere Ali ![]() EZER geçer diyen arkadaşlara şunu söylemek istiyorum,ezmek felan yok,tabiki üst süratlerde geçeceği zaten kesindi ve geçti.İntercooler ve egzost ile daha keyifli olur denememiz.Stage 2 ile bir kez daha deneriz ilerleyen zamanlarda. Anlayışı ve samimiyeti için Ali'ye teşekkürler.Aracına Maşallah.Beni geçmesinin asıl sebebi o gömlek Sırada kim daha hızlı mangal yapar var Bu arada o nasıl ikiye atmak öyle caarrttt,ve gazdan çekmeden vites atmak heee )polo gti &opel insignis opc - Car Videos on StreetFire Son Düzenleyen Cupra03; 05-10-2011 12:29. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: All Rent A Car
|
çok iyi tutunmuş polo gerçekten.....intercooler ve egsoz la sanırım belirli bi sürate kadar polo önde olur...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: ....
|
tek başınıza hem araba-hem kamera
aman haa. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: CupRA T500 GT3076R
|
Maşallah aykut abi
iyi yürümüşsün
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
bu insignia station mı yaw
__________________________________ JOHN COOPER PLAYS |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: M.B
|
maşallah daha iyi videolar bekliyoruz ...
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: GOLF 1.8T GTI
|
Her iki aracada maşallah. Ufak tefek eklemelerle GTI öne geçer kesin.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Opel Insignia Turbo/Opel Astra Cdti
|
Video yu izlemedim ama kirmiziysa opc atakoy opelde
gazdan ayagini cekmeden vites atisini herkez anlatiyordu station meshur
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: INSIGNIA OPC
|
arkadaslar slm, butun arkadaslara alakalarından dolayı tesekkur ederım,aykut kardesım cok ıyıydı ama ezılmese de yıne de ıyı ıs cıkardı
,yalnız soylemeden gecemeyecegım koydugu vıdeo onun en ıyı kalkıs yaptıgı vıdeo dur
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Corsa OPC
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
insignianın ses ne öyle ya :S aşık oldum
güzel denemeler. ayagınıza saglık. mangal videolarını da bekliyoruz. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
![]() ![]() Hoş geldin.Rölantiden kalkıyorum bu videoda Launch control olsa daha iyi olur kalkışı.Başka bir akşam biraz daha geç çıkalım,yol daha müsait olsun daha iyi video çekelim.O ağarlığa rağmen oldukça iyi opc,beni baya şaşırttı. Yaş 41 ne yaa
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
ben bıraz teknolojı ozurluyum de sıteye kuzen uye yaptı 41 yazmısss.36 olucak pardon.
aykut abı lutfen dogruları yazalım,daha ılk kalkısta senı aldım 145 e kadar basa bas,ve o gazla 251 gordum,ve yan yana gelıp hadı bır daha deneyelım dedıgımde sen benım arac sımdıden sıstı bıle dedın.10 dk bekledık sıgara molası falan...sonra 4 veya 5 kalkıs daha yaptık hepsınde aldım senı,ıstedın vakıt butun arkadasları davet edelım,kararı onlar versın,hem sen kamerayla falan ugrasmazsın ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
Ali ciğim zaten seni geçerim die bir iddam yoktuki benim.Ama hakikaten şişiyor napabilirim.İntercooler dan sonra tekrar deneriz satmaz isem eğer.Müsade ette geç be 2.8 arabayla Esasında şöyle doğru dürüst deneyemedik yol çok kalabalıktı.Tekrar deneyelim bir gece,kamerayı sabitleyim,konsantremi bozmasın
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
aslan abım senı tanıdıgıma cok memnun oldum umarım dıger arkadaslarla da tanısma fırsatımız olur,amac senı kızdırmak
hanı aksam uyuyamamıssın yaa,sabah telefonda oyle demısdın...
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Type-r ın oğlu FD6
|
cok zevkli olduğu belli
__________________________________ ♥ FD6 Civic http://www.tolgakaynak.com Tolga KAYNAK Facebook Grub
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
bir buçuk yıldır karşı karşıyayız daha yeni tanıştık.Ben cuprayı satınca dışladı bazı arkadaşlar beni,polo ile kaale almıyorlar.Bari senin sayende üst sınıfa gene terfi ederim Bir gün düzenleyeyim öyle bahçede tanışma sohbet,akşamıda gazlama günü havalar bozmadan,güzel olur.uyudum yaa rahatalattın bana saplayarak
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
çok özel bir araba gerçekten. Allah kazadan beladan esirgesin araç sahibini.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 14:48 ::::

Ali kardeşim tam benim kafadan çıktı.Çok erken saatte çıktık fazla trafik vardı.Genede az çok fikir sahibi olduk.Tahminimden hızlı çıktı opc.Gerçi 1.4 okadar çabuk şişiyorki 2. denemede gidecek hali kalmadı