geliriz cnm.. ben memnun deilim daha ii olcak umarım:)
Printable View
geliriz cnm.. ben memnun deilim daha ii olcak umarım:)
Vti 1.6 mı
yaa 1.6 olsa iyi hem 1600cc. hemde yere 230 hp veriyormuş :D şanzımansız.ama vti gzl gidiyor b20 ile kıyaslanabilinir neredeyse.
vt 1.6 sadece eski sahibinin ismindende belli olacağı gibi normal bi alet değil:D
valla bana gidişi pek bi degişik geldi en azından 1.8 stroker falan olmalı aracta neyse güsel gidiyor her ne varsa maşallah
severız böle n/a vtecleri:)
valla b18 de yere 230 hp vermez sahıbı krankta 270 hp dedı.bence b20 olması muhtemel.denenen typer benım ıkıde kafayı cıkarınca geccez dedık megerse bızden fazla sarmıs:Duce atınca anladık masallah dıyoruz.bıde sahıbı ıı makara yaptı o aksam stock dıyo bıde yırmı beygır kayıp var dıyo timing gerekıyomus:D egzantrık almadan kasnak mı alsak ne:D
1.6 olmadıgı kesin bende denedim otobanda 200'e kadar yürüdük hep öndeydi. aynı gece astra opc turbo ile denendi gene öndeydi. kesinlikle 1.6 degil stroker kit mevcut.
Yani 2 tane stock 240 hp'lik aracı yedi hatta biri turbo ve hala 1.6 demek ayıp oluyor. Stock evo'lar gibi oldu turbo timing, hks blow-off, hks....
gerçi benim hala test pipe'ım bile yok :D
Bu arada o vti'in bi önceki sahibi ile denemeye kalkmayın arkadaş smg gibi vites atıyor :D
:confused: olabilirde ama 2 videoyuda izledim hem bunu hem senle- benimkini ben daha erken ayrılıyorum gibi geldi bana sen,in yanından :) + olarak 180km.de bırakıyordum hep 3- 4 boya yakın oluyordu videolar var you tubede ulen hiç son hız yapmadık yanarım ona yanarım.
bi karşılaştırın dilerseniz..http://www.youtube.com/watch?v=ZBT8FMppQ9o
3'te (100) başladık hemen 1-2 boy öne fırladı 180 gibi yaklaşmaya başladım 210'da arkasındaydım biraz daha gitsek geçerdim tabi opc sahibi 5. vitesinin çok uzun oldugu için ona yaklaştıgımı söyledi ben hiç opc kullanmadım bilmiyorum.
2'de (60) başladıgımızda öne kafa çıkardım 170-180'e kadar öndeydim onun önüne araba çıkınca yavaşladım riske girmek yemedi. :) gerçi yavaşlamama ragmen benimle araba arasından geçişine tırstım :)
arabalarda 2 kişiydik, zaten tork düşük bide agırlık artınca s2k'da hoş olmuyor.
sonuç 1 aylık s2k ve benim kullanımımla opc 100-200 arasında roll'u alıyor.
Rpm drivers :D :D
Bikere şunu bir acıklıga kavuşturalım bana bu 270 hp olan Vtec in Dyno sheetini göstermenizi istiyorum
ondan sonra konuşucam
cünkü ben 268 hp lik B20 sahibi idim vede typer ile böle güçlü bir vtec in bu şlekilde gitmesi mantıksız cok boy olması lazım arada ....