Rakipler çok iddalı ve güzel görüntüler olmuş fakat honda cidden çok sönük kaldı emeğe saygı eline sağlık daha iyi olabilir :)
Printable View
Rakipler çok iddalı ve güzel görüntüler olmuş fakat honda cidden çok sönük kaldı emeğe saygı eline sağlık daha iyi olabilir :)
Recep İvedik 3 - Depresyon Halleri (4/11) 2010 [SineManiaTurkey] - YouTube
boyle bı ruh halınden sonra mı yaptın kı?
yapma bunu - 152847 - itü sözlük görseller yorumlamam bu kadar...
bırde ıngılızceyı gelıstırmek lazım....burdan basla hafıften...
Dailymotion - İngilizceyi Seviyorduk Yaa Yapma Bunu - Lustig Kanalı
ve tünay formunda :D ehueuheuh :D son link ezdiiiii :D
Olmuş olmamış kısmını geçtim zaten herkes söylemiş.
Çeviriler sanki pek olmamış gibi. Ayrıca başka yerlerden aldığın videoların ratioları ile oynamasaydın keşke. Widescreen olan video widescreen kalsaydı veya ne bileyim zoom yapsaydın.
alfa bmw meso poeshe alasım geldi :D
hondanın bi aksiyonu yok reklamda kedi ciğer hesabı olmuş :)
Yorumlarınız İçin Çok Sağolun arkadaşlar. ben aklıma gelen bir kaç reklam fikrinden birini yaptım. move makerle yaptım zaten pek bilmiyorum kalitesiz oldu yani. elimde prof yapıcak imkanlar ve bilgi yok o yüzden böyle. ben bmwde kullandım golfte ama hiçbiri hondanın bana verdiği sürüş keyfini veremedi inanın. ayrıca hondayı küçümsediğinizi gördüm
hondanın m3 ten m6 dan porşeden daha iyi modeli var bildiğniz gibi nsx. heleki yeni nsx ferrarinin rakibi bakınız.
NSX Unleashed: 2011 Acura NSX Finally Hits the Nürburgring - YouTube
Yeni NSX 550 Hp Civarında olacağı belirtiliyor ( kesin değil bilinen bu )
saygıdeger pek muhterem genc arkadasım,( may dear friens best young,)
oncelıkle ıyı ne dır ne degıldır onu bır cozmek gerek...(first of all, you need to consider what exactly the real good is.)
arastırdıktan sonra daha sonra bunun gorecelı bır kavram oldugunu anlayacaksın...(after searching for a while, you'll understand that this issue is goreceli..)
sımdı yawasca klavyeyı bırak sakınles....(now you relax bırak the klavye and chill...)
allaha emanet...(best regards)
Eline emeğine sağlık...
http://www.torquecars.com/images/ricer-racer.jpg
JDM stayla sari-yesil SAMPİYON urfaspor
Yemin ediyorum Çok pis Kahkaha attım sandalyede olsam düşerdim yani o derece :hehe::hehe::hehe::hehe:
Şimdi ilk önce eline sağlık. Amatörce olduğu belli zaten videonun. Çevirilerdede sorun olduğu belirtilmiş ama herkezin dediği gibi sonuna Sağlam kükreyen bir HONDA koyabilirdin ve Honda diyince akla hemen Type-R geliyo keşke okadar Sağlam arabalar koyduktan sonra bari bi NSX-R falan koysaydın orayada Havamız olsaydı :) Alfadır, Mercedesdir, Bmwdir, Porschedur falan Civic sönük kalmış yani :) NSX-R onlara eş değer olabilirdi en azından :) Tekrar eline sağlık yinede :)
Reklamın iyisi kötüsü olmaz :)
Çeviriler İçin Googleyi Suçlayın suç bende değil :)...
Evet Sonuna Koyucagım Şey Şimdi Aklıma Geldi Format67 nin nsx videosundan bi kükreme anını koysaydım daha iyi olurdu. neyse bunları geçelim ayrıca tünayk abi türkçede " w " bir harf yok sen türkçeyi öğren sonra bana inğilizce çeviri yaparsın ;)...
içimde ki honda aşkı bambaşkaa oo büyük taraftarınla çok yaşaa
Honda reklamı ama içerik "bizim reklama ihtiyacımız yok" .. Daha iyi bir slogan bulunabilirdi :(
eline sağlık güzzel olmuş ama sonuna birde şöyle viitteeek açma sesi fln olsa sanki daha renkli olurdu
çok guzel olmuş bencede her aracı arzularım gordukçe canım çeker ama bı honda gorunce unuturum dıgerlerını daha guzel geçişli olsaymış yayınlansa yeridir yani :)