herşeyi geçtim şu coil nelere kadirmiş..
Printable View
herşeyi geçtim şu coil nelere kadirmiş..
benım leonda da coıl var arac 10 boy fark ettı taktıgımdan berı :D
Dostum farkettiysen bu konuya yorum atanlarin yarisindan cogu gti kullanan insanlar ben diyorum ki 3 boyu 230 dan sonra atan bi araba o kadar yirtindigi halde bide dusun rocco kullanan revolu varsa forumda umarim demek istedigimi iyi anlaticaktir size yani onrmli olan gecmesi degil kac boy atmasiydi gti gibi bi araba 3 boyu zar zor atti ayrica arabami ben roccolarla kiyasliyorum gti diye bisey yazmiyor :)
Artık Ankara dakı scirocco cular kendi aralarında degılde baska arabalarla deneseneler arabalarını
aracların ne kadar gıttıgını anlasak :)
hocam oyle videolarımda var bmw 320d 184hp'lık 6 boy attıgım . audi tt'yle , mini cooper s'le peugeot rcz 200'lük + downpipe'la yapıp uzadıgım vıdeolarda var ama bak hoca dıyor emnıyete takılmasın goruntuler dıyor bu forumda sankı legal olan bır rolling varda bız denemedık oyle yollar da bu tarz konusulunca maglum bu vıdeo yeterlı diyelim bız tonlarca video var hepsi illegal polisler kökten alıp goturmesı lazım burdaki herkese ceza yazması lazım : ) ama bız zaten gece saatın 2 sınde yapıyoruz rollingi bombos yolda o dahi forumda hadise çıkarıyor herneyse ya burdakilerde cahil cesaretı var ya da benım araba cok kotu : ) tonlarca pm gelmıs sabaha kadar kapısalım mı m3 var kapısalım mı e46 325 var 330 var eee nasıl yapıcaz rollingi kardeş en son mustangı gectım dıyor adam benle rolling istiyor düşün adam turboyu nasıl genısletmısse mustangle roll yapıyor ama benle roll yapmak ıstıyor roll nasıl olur sartlar gucler eşit olur roll yapılır forumdakiler de hep bır yere saplayım mantıgı varda ileri sürüş tekniği alıpta roll yapan bırı gormedım videolarda saplayım derken bıryere bugun saplanırlar bu gidişle o yuzden gerek yok bu yeterli video yuklerken bır kere daha düşünmek gerek burda : )
Ankara ekıbı roll ıcın toplandıgında sızıde gormek ısterız :)
cem ıle cemo
nickler ne cok benzıyor :D
M3 stock degil ama .)
O zaman sikinti yok .)
EP3 TypeR Var
yakında rollinglerde
denemek isteyen olursa deneyelim :)