O zaman sen degilsin hoca ben baskent mezunuyum olur ayarlarz sen ozelden numarani at musait brgn yapariz
Printable View
O zaman sen degilsin hoca ben baskent mezunuyum olur ayarlarz sen ozelden numarani at musait brgn yapariz
Dogrudur sti vardi sattm
Knn kenan abide tanir sorabilirsin sende ne var el arabasimi .) bos muhabbetler burdan bosa laf kalabaligi yapmayin bence cok msj o kadar kidem meselesine hele hic girmeyin sadece bir 1.4 rocco videosu buraya evo yorumu atmaniz dahi komik :)
GK IX un sahibi benim,kimse roccoyla Evo deneyelim dememis sana,arkadasin profilinde Evolution yaziyor diye ilk sen telaffuz etmissin Evo yu.
MK plaka 8 bilmiyorum ben,sadece siyahlari soyluyorsan besevlerdeki zir stock,gkh,benim aracim bir de sari jantli 9 difuzorlu 8 var zaten ilk saydiklarimin hepsi 9dur bir de arac tanimina takildigin arkadas satin aldi ona da hayirli ugurlu olsun,agiz tadiyla binmeyi nasip etsin. MK plaka bir arac olsa bile kendi arkadasina oyle bir post atmassin "evo 8li gokhan sen misin yoksa" diye.
Burak sana deneyelim demis denemek istiyorsan kirmizi gti la da denersin,denemek istemiyorsan da soylersin "zaten geciyorum gerek yok" triplerine girmeyelim her arac farkli yurur Burak da aracina guveniyor demekki.
Benim profilimde de clk w208 yaziyor,sana rocco bulsam clk yazisina takilmazsin umarim.kimse kimseye sert yapmiyor denemek istersen Burak yazmis hersey net.
Biz mesaya geldik, muhabbete vs gelmek isteyen gelsin.
Aman konu CLK ya donmesin,CLK saplar alayina ayik olun :)
Dememis degil roccoyla seni kaile almaz diyen adam bunu kiyas ediyor demektir .) hey allahim neyse arkadaslar muhabbetleriniz gercekten cok komik ben boyle olayi bastan sona yanlis yere goturup tartisan forum gormedim konu pic oldu silebilirsiniz her kafadan ayri bir ses .
türkiyenin en kaliteli forumunda cacık muhabbet edersen ona göre muamele görürsün .uğurlar olsun
Evo varsa lutfen konuya yazma kardesim, belli sinif arabasi olanlar yaziyormus bu konuya:) Tesekkur ederim cumlemize kazasiz belasiz insallah..
Konuya dahada yazmaya gerek yok, cemo kirmizi poloyla dene kesinlikle oda bizim arabamiz, guzel denemeler izleyelim bizde.
bana ekmek cıkmadı anlasılan :D
O zaman sen yaptirdigin egsozcuya beni sor sonra yorum at istersen sana yada gel simdi kisa bir rool yapalim formdakilere makara olsn maksat muhabbet hadi gelde gec yada numarani at soforlgumu trafikte gorursun forumda degil gecen sene stockken ustundn atlayan bendim unuttn sanirim gidiyorum diyipte yanindan uzayip giden rocco o zaman stocktu sanki aracn baskente donerkn sennde kuyrk acini cikartmis olurum hem ne dersin herkes rallici forumda haha
kürek kürek konuşma benmle adamın canını sıkma.benm ne zmn gaza basıp basmadığımı bilir herkes .ota boka trafikte atlamam ben
Kuregi bn sana vrrm sen numarani ver klavye delikanliligi yapma bana roll dedin yapalim dedik ulan yasinkac basn kac atar yapiyorsun talebe ben seni bulurum merak etme sen numarani vermesende
Kozlarinizi pist gununde paylasin,kimin bilegi guclu gorelim ;)
Yolda atis serbest ama pist herseyi aciga cikartir....
Gokhan seni kale almaz diyenler uslubundan dolayi soyluyorlar,suan kale alindigini dusunuyor musun?iddian rolling de mi?drag da mi?trafikte mi?birisine driftte kapisalim onunde nasil yanladim gecen el freniyle demenden korkuyorum.eskisehir yolunu bi kenara birak bir arabanin digerini gecebilecegini tek bicimde anlarsin 3korna,2araba,1 kazanan.
Bu mesaj 2 sayfa once atilmis,bu mesaja verilecek tek cevap "tabiki deneyelim arkadasim" dir eger denemek istyorsan,bu mesajin ustune 2 sayfa baska konular hakkinda konusuldu,gereksiz bunlar,herkes kendine yakiscak beyfendiligi ustune takinsin,bunu yapamayanlar ellerini yavasca klavyeden kaldirip sakin olsun yoksa bu konu hicbiryere baglanmaz.son postumdur disardayim,atari gideri biyana birakalim ulasmak isteyen sikintisi olan ozel mesajla ulasabilirler,geceniz iyi olsun.