22.45'e kadar Kırmızı gti bekledi. Sonra halısaha maçımız olduğu için maça gittik.Rocco sonradan gelmiş.
Printable View
22.45'e kadar Kırmızı gti bekledi. Sonra halısaha maçımız olduğu için maça gittik.Rocco sonradan gelmiş.
az sabır birazdan videolar duser...
sikirokko night :D
araçlar denendi,videolar çekildi birazdan gelir.. benim adıma güzel bi geceydi güzel insanlarla tanıştım..
Baya deneme oldu stock mini cooper s şaka yaptı rocooya :) kısada öndeydi uzunda 1-2 boy anca acabildi rocco.. :)
cooper s'le denedık videolar bende yuklemeye calısıyorum 4 boy oldu 3.20d'le denedık 4 boya yakın onla oldu ford sti 3,4 boy gti'ci gokhanla konusmus gelmıs 20.30 gıbı bız ordydık kendısıyle gorusemedık oda bızı gormemıs gelmemıs dıyıp halı sahaya gitmiş 24:30'a kadar ordaydık kalan arkadaslar bılır gelemedı sanırım ısı vardı arabasıda stockmus bu arada o kadar chip felan var dıyordu sadece downpipe varmıs oyle dedi tanıyanlar neyse evotechle 3boy bmc airle 3 boyu zar zor atan gtinın pek bı sansı olacagını sanmıyorum rs'le cemın subaruyla denenıldı vites kacırıldı bunuda eklıyım . daha sonra polis geldi dagıldık zaten varsa halı hazırda vıdeosu olan upload eden yuklesın : )
videolar gelir izleriz hepberaber tekrar boylar kaçmış ordan sayalım bir de..
yalnız evo ne sapladı bana beee :D
ilk video benden scirocco vs mini cooper s
Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren
yeni konu acında oraya ekleyin videoları
IMG_0205[1].MOV - YouTube
Revo rocco vs R56 cooper s, arabamız otomatik, downpipe, stock egsoz, alta filtre var.
Video nettir sanırım.
maşallah güzel gitmiş iki araçta. revo çok fark ettiriyor sciroccoyu.