Yağı yine bol bulmuşlar anlaşılan..
Printable View
Yağı yine bol bulmuşlar anlaşılan..
ne içmiş bunlar :):)
Bu araplarda tike sürülecek akıl yok... :D
Ulan biz yapsak arabaya taklaya gelir
jipi tek tekere kaldırması cidden büyük beceri. adamı bıraksan şehirler arası gidebilir yani , öyle bir kapasite var
deliliğini parasını bi yere bıraktım da nası cesaret nası beceridir bu kardeşim :D
şu yoruma koptum
adamlar kefenle geziyo normaldir:)))
Abi valla içimi okudun resmen yorumları okurken düşünüyorum yazıcam diye bi baktım senınkini okuyunca :) yazmama gerek kalmadı bizimkiler yapabilse... yapamıyolar ne yapsınlar el freni ile idare ediyorlar :):) ve silaha gelınce e bizimkilerde egzoz patlatıyo yemin ediyorum Honda VTİ mavi Gölcük sanayide olan varsa bilir adam kökledi sonuna kadar çatışma çıktı zannettım millet dükkandan dışarı cıktı ne oluyo diye resmen silah atıyo gibi araç vallahi yanımdakiler imzayı attı arkadaşa :D
cok fena :)
bu araplardan bi numara olmaz
yaptıkları cahillıkten baska bısı degıl..
Araplarda para bol filan değil , her bahçeden petrol filan çıkıyor sanıyorsunuz galiba :) Adamlarda vergi yok her şey çok çok ucuz o yüzden umursamıyorlar.
Az gelişmiş insanların eline para geçince böyle oluyor..
Ölmeden önce yapılıcaklar listesine arab driftide ekledik hadi hayırlısı :D
onlarca pist yapacak yer ve imkanları varken bu işi otobüslerin kamyonların arasında yapmayı tercih ediyorlar, işin içine ak47'ler de girince varsa bile yetenekleri gölgede kalıyor, farzedelim D1 'e katılmış toyota 210km hızla geliyor bir otarafa bir butarafa.. japon spiker nasıl bağırır siz düşünün artık
bu insansa ben hayanım amk. Tamponumun tozunu aldın diye trafikte kavga ettigim adam bunu bana izletse basımı yerden kaldıramam :D
yaaa görende herkezi sağ şeritten 50yle gidiyo sanıcak ya *** atmalar fln..bu herifler gerçekten yetenekli olay bu kadar basit. heleki ilk videodki tam 00:39 saniyedeki okul otobusunun yanından geçişinden sonra iner o arabı alnından öper tebrik ederim, kanki bende arkaya binip beraber yanlayalım bile diyebilirm hatta :D.. silah kısmıda gereksiz ama genede işe bi action katmış..
çakma japon bunlar :D
Değişik :D
arkadaşlar ne parasından bahsediosunuz. Orada suudi vatandaşı olman yeterli para kazanman için çünkü yabancı biri iş açmak ya da çalışmak için bir suudi vatandaşı bulup sponsor olmasını ister. Ayda 500 dolar verir. E devlette her suudiye ayda 3000 dolar verio çalışsada çalışmasada. Diyeceksin ki ee yeter mi bu kadar para. Toyota camry ikinci elde 3000 dolara satılıyorsa yeter. 3 yıl vadeli toplam 45000 dolara 0 full cayman S aldığınızı düşünürseniz bişey değil.
Bunları tokyaya bırakıp kaçıcaksın :D
fast and furious 6'nın detayları çıkmış ortaya :D;
Fast and Furious Arab Drift - العربية الانجراف السريع والغاضب :D
izlemek ve video çekmek için arabaların tepesine çıkanlar da ayrı mevzu :D
Para mara denmişte videolardaki araçlar orada pahalı olan araçlar değil :) Kazançlarıda belli çalışmasan bile devletin verdiği para + sponsorluk yanı ıs yapmak ıcın gereken kefıllıkten dolayıda cok ciddi kazancı olanlar var, çevresi olanların. Zaten otoban kenarlarında çölün içinde terkedilmiş 08 09 model bu tarz bir sürü araç vardır. Yaptıkları bir kere dinlerine ters düşüyor. Tamamen israf ama zaten o kısım bunların ne kadar umurunda bilinemez... Suudi Arabistan'da gençliğin büyük bir kısmı amerikan özentisi ve boş yetişiyor ve bu yaptıklarını marifet sanıyorlar.
emeviler disinda araplarin onemli bi is yaptigina sahit olan var mi zaten? petrol kuyusunun basini bekleyen bir avuc gerizekali iste..
çöldeki yengeçler aynı zamanda geri zekalılarda
bence bunlar cennetı garantılemıs ve bır an once gıtmek ıcın cabalıyorlar:D