adamlar bölgenin tanınmış simalarından olsa gerek, kimse laf etmediğine göre!!
Printable View
adamlar bölgenin tanınmış simalarından olsa gerek, kimse laf etmediğine göre!!
tüm yorumları okudum hiç kimse pozitif bir şey yazmamış hemen hemen... veya herkes aynı pencereden bakarak aynı negatif yorumu yapmış.. buna benzer bi video değilmiydi arkadaşlar sizcede TR'de 2 tane s2000 in yaptığı halkın içinde otobüsün önünde. yine benzerlerini otobanda caddede e 5 de her gün yaşıyoruz çoğu zamanda yapıyoruz hepimiz.. Kadyr arkadaşımızın dediği gibi ne yaptıklarını sorgulamak yerine en az nasıl yaptıklarınıda düşünmek lazım ve bulunduğumuz site itibarıyla alkışlamamız gerekmiyomu sizcede.. tabiki diğer taraflarını da tartışmak lazım yaptıklarının yanlış olduğunu vurgulamak lazım. ama ortada iyi bir yetenek var kanımca.. bu arada arap kökenli felan sanmasın kimse beni..:):) arabalar genelde 6 ve 8 silindirliydi sanırım video daki. tabi o motorlarla birlikte yetenekte olunca iyi bir göz seyri çıktı ortaya..silah felan bizim otomobil tutkusu anlayışımızda olan bişey değil tabi. o yüzden yakışıksız ve gereksiz olmuş bencede..
Yağı yine bol bulmuşlar anlaşılan..
ne içmiş bunlar :):)
Bu araplarda tike sürülecek akıl yok... :D
Ulan biz yapsak arabaya taklaya gelir
jipi tek tekere kaldırması cidden büyük beceri. adamı bıraksan şehirler arası gidebilir yani , öyle bir kapasite var
deliliğini parasını bi yere bıraktım da nası cesaret nası beceridir bu kardeşim :D
şu yoruma koptum
adamlar kefenle geziyo normaldir:)))
Abi valla içimi okudun resmen yorumları okurken düşünüyorum yazıcam diye bi baktım senınkini okuyunca :) yazmama gerek kalmadı bizimkiler yapabilse... yapamıyolar ne yapsınlar el freni ile idare ediyorlar :):) ve silaha gelınce e bizimkilerde egzoz patlatıyo yemin ediyorum Honda VTİ mavi Gölcük sanayide olan varsa bilir adam kökledi sonuna kadar çatışma çıktı zannettım millet dükkandan dışarı cıktı ne oluyo diye resmen silah atıyo gibi araç vallahi yanımdakiler imzayı attı arkadaşa :D
cok fena :)
bu araplardan bi numara olmaz
yaptıkları cahillıkten baska bısı degıl..
Araplarda para bol filan değil , her bahçeden petrol filan çıkıyor sanıyorsunuz galiba :) Adamlarda vergi yok her şey çok çok ucuz o yüzden umursamıyorlar.
Az gelişmiş insanların eline para geçince böyle oluyor..
Ölmeden önce yapılıcaklar listesine arab driftide ekledik hadi hayırlısı :D