bi gsi den bole bısı beklemıyordum MaşAllah dıyorum :):):) on ustunden 100 dıyorum :):9
Printable View
bi gsi den bole bısı beklemıyordum MaşAllah dıyorum :):):) on ustunden 100 dıyorum :):9
böle olmadı bence bu araçlar bi daha kalksın çok fazla tartışma oldu...
Maşallah GSI güzel gitmiş
su rs ler ne ara kıng oldu yaa tamam giderlidir arabadada gsı ları 1.6 araba yerinede koyuyolarya tartısıyolar bide NE DEMELİ ŞİMDİ...
Valla doğruyu görmek gerekirse şaşırdım Emre. Bu kadarını beklemiyordum. Ben 200'e kadar yan yana yada az geride kalıp 200 üstünde geçeceğini düşünmüştüm. Ama şaşırdım dediğim gibi. Maşallah diyorum kardeşim.
Yanlız Paşaoğlu'nda bir dyno lazım.
Emre hakkını vermişsin kardeşim eline sağlık, daha da iyilerine inşallah, GSI cılara örnek olmalı bu araç ;)
Tesekkur ederim iyi dilekler icin :)
Acikcasi arabamin suanki haliyle bende onde olcagimi sanmiyodum hele ki 5. Vites avantajimi kullanamadan, cunku headers ve yazilimla ciddi degisecegini dusunuyorum
180hp ye yakindir daha fazla oldugunu sanmiyorum, tork birazcik yuksek cikabilir:))
Bu arada yazmadan edemicem opel tech servis selim ustamin eline koluna saglik hakki odenmez az kahrimi cekmiyor :D kusursuz iscilikle topladi motorumu sagolsun
sevmedin beni yalancı
Emre yurumuyo araban uzatma işte...:D
iki aracada maşşallah ayağınıza sağlık
maşallah Emre ALLAH kaza bela vermesin...