EMG Nos basmıştır ya yoksa Astra GSI, RS'i nasıl geçicek yapmayın arkadaşlar lütfen :hahaha::hahaha::hahaha:
EMG'ye kocaman maşallah :heyoo:
Printable View
EMG Nos basmıştır ya yoksa Astra GSI, RS'i nasıl geçicek yapmayın arkadaşlar lütfen :hahaha::hahaha::hahaha:
EMG'ye kocaman maşallah :heyoo:
o değilde emre senin egzantrikler kaç dereceydi ?
kılçığa gel... (:
Maşallah Emrecim söylenecek tek kelme bulamıyorum sözün bitiği yerdeyim
2011-2012 gsi yılı ilan ediyorum:D:D:D
bu hafta sy-emg denemesi olur inş...
FL nin eski kullanicisi olarak yorum yapmak istiyorum..
Askerde oldugumdan videolari seyredemediim den..uzun suredir de fl yi goremediimden yorumlarim tamamen kagit ustu olacak..
Bakimlari yapildimi bilemem kondisyonu nedir bilemem..pilotaj nasil hic bilmiyorum..
Ama normal sartlarda ikinci vites te basilsaydi dort sonuna kadar en az 3 boy FL rs in onde olmasi gerekirdi..haliyle bes e atildiindada fark kapanir ve emg yetisir gecerdi..
Videolarda nasil bilemiyorum..
Tabi bu solediklerim teoride..ama yorumlarda okuyorumki emg hakkiyla gecmis..sahibine masallah Allah kaza bela vermesin demek duser bizede..daha oncedende demistim emg sevdiim ttakip te oldugum bir aracti..
Amacim tartisma yaratmak diil yanlis anlasilma olmasin..ayri bir gonul bagim oldugu icin fl ye yorumumu yazmak istedim..ne de olsa hala ismim soyismim plakasinda..
Dipnot..FL nin sahibi arkadas bana ozelden ulasirsa sevinirim..
Hepiniz kalin saglicakla..rabbim kazasiz belasiz denemeler nasip etsin..
masallah kardesım guzel gitmişsin :)
ama benı gecebilmen için biraz daha hızlanman lazım :hehe:
Burda okanı gören herkes hemen ona sallamaya,kafasına göre espriler yapmaya,işlerine gelmeyen konulara cevap yazmamak için onu gormezlikten gelmeye calışıyolar,yuzsuz vs bilmemne diyolar,ben adamı tanımam,kişiliğini bilmem,gecmişte veya reelde burda kime ne zararı dokundugu da beni baglamaz,yalnız su konuda ne yazdıysa hakkı var,uçup kaçanlar okuyup ders cıkarsınlar bence,rolllerde rs i de dolmuş gibi kullanmayın bence,aracın sahibi biner aracına burdayım der dener,denemek isteyen arkadas o sekilde denemek isterse basar,istemezse basmaz,ayrı bi konuya daha parantez acayım da tek taraflı bi yorum olmasın,emg gsi a ve emre nin emeklerine saygı duyuyorum,gercekten severek izlediğim,cok guzel emek verilen,ve emeklere geri dönüşünü yapan bi arac,Allah kazasız belasız sorunsuz gazlayıp keyif aldırmaya devam etsin insallah,severek izlemeye devam ediyoruz..
bız de tursuları gecıp bı de vıdeo koyup,
"bak nasıl rs gectım.hanı gecılmezdı"
dıyen lavuklara tahammul edemıyoruz.
hee.bız yokken maasallah gene ortalık kaynamıs.
shell'de deneyecek adam bırakmamıstık rs'ler olarak 2sene once.
kendını koruman ancak bu olabılırdı vıdeolardan sonra.caresızlık.
aradakı farkları gorunce, ınsan sadece gulumsuyor dı mı gercekten?
savunma mekanızması da sacmalatıyor tabı.
sımdı sen ve kankaların cırpınacak gene.
"maasallah emg, o yeah emg" dıye ama vıdeolar ortada.fl sorunlu.
megane rs - focus rs vıdeosuna bak bakalım kac devır-vıtes te tırmanma denıyorlar-rollıng olarak.
(1000 devır denemem hıc olmadı.bu gecılen tayfanın kendını koruma sacmalıgı.aracım rs tı dcı degıl.)
+
gorussek bhh'nın arsıvınde olurdun.sans ıste.ıyı kurtardın.18sn lık rs lerı gecerek masturbasyona devam et sen.kıloları esıtlemek ıcın karsındakı 50kıloysa, 2 tane daha adam ver 50lık al sana 150kılo eder :) 3e1 denersınız.
algıda secıcılık mı var yoksa medıa player mı calısmıyor ?
baska vıdeo da koyduk herkes anlasın dıye.
neye kasıyorsunuz?
izmirden atıp tutması kolay oluyor tabi :) gerçi yaşın gibi belki yaşadığın şehirde yalandır:heyoo: istanbulda dayak yemeden kurtuldun
2 sene önceye göre bahsi geçen rs'ler 3-5 boy hızlanmıştır çok net bi şekilde kimse aksini iddaa edemez
konuyu baştan sona okursan kimse benim yancılığımı yapmaz, herkes fikrini gördüğünü söyler, ihtiyacımda yok çok şükür yancı kankalara :)
5'e 1de denerim seni ilgilendirmez.. en azından araba kullanmayı beceremeyip başkalarına kullandırtmıyorum arabamı :heyoo:
şuan bunları okuyanlara uzaktan komik ve saçma gözüktüğüne eminim ama son bikaç gündür evde canım sıkılmasa açıp cevap yazmaya bile uğraşmam :D
Wolrath wilkommen bei.. :D :D
bu iki rsci gercekten kitlar anlamiyorlar. ben diyorum ki guzel kardesim tamam rs 6 sn eksik yuruyor 4. viteste kabul emg ile de yanyana gidio ok emgde yurumuyor. Emg ile ben denedim adami gectik ama oyle 6 sn falan fark olmadi 4 viteste tas catlasin 4 sonunda 2 saniye fark olsun ki o hizda en az 7-8 boy demektir ki o kadar fark yok. simdi sizin saglikli dediginiz rs ler flden 6 saniye hizli ise 4 saniyede bana fark atar yaklasik 20 boy. buradan iddia ediyorum istediginiz kadar yuklu turbolu noslu methanollu en ince civatasina kadar sokuk clio rs beni 4 sonuna kadar 20 boy gecsin ben arabami hediye edicem kendisine.
boşuna dil dökmeye gerek yok bugun yarın denicem başka bi rs le bakalım ona ne bahane bulcaklar :)