Sen ne ara geldin lan :D
Printable View
:)
kavga edemedık gercı bora ayırmıstı shell'de.
camı'de senı de benı de allah korudu. o kadar gaza nasıl geldım hala anlam veremıyorum. o zamandan berı cıkarmadım emaneti :D
kımse rs bılmezken de degıl elbette :) bız de rs 600'den feyz aldık :)
+sansımız yaver gıtmedı ılkı patladı. yoksa suan sıyah-turbo-ares yapacaktık :) ıcımde kalmıstır hep.
allah kımseye oyle tecrubeler yasatmasın(.)
dedıgın gıbı sonra rs'ın vıteslerını atarken elım ayagım dolastı hep baskalarıyla denerken.
rs'ı golcuk'e goturdugum gun.o zamanlar tırsmıyordum cat cut :D
clio rs 0-130 - YouTube
sen arazıdeydın kanks :rolleyes:
ıyı kı bı banlandık . rs ler yerlerde lan :mad:
bhh - eb varken neredeydınız :hahaha:
dbn surelerı bosuna o halde :)
elbette dbn kadar guvenılır olmaz, ama arada salıse degıl sanıyeler var.
**artık bence baska bır deneme olana kadar su mevzuyu kapatalım.gercekten baydı :)
:) guzeldı valla.
(s2k'da bıle alt denemısım :D)
AP1 S2000 vs 04 R53 Mini Cooper S - Car Videos on StreetFire
http://www.streetfire.net/video/s2k-...nd_2060559.htm
kimliğini ben ortaya cıkardım sanırım ama kötü bi niyetim yoktu bu olaylarıda bilmiyodum yapbozları birleştirdim barış olduğunu öle anladım:)
ne merhametli bi sitedirki silinen üyeler yeni nickleriyle kabul görüyorlar .. profosyonellik böyle birşey adamsın TECHTURKEY.
İnsanoğlu ne garip bir varlık..
yaw arkadaş şu opel bi tane başka rs le denesin artık alla allaaa... yok mu yürüyen rs istanbulda? sentesi normal. rezalete bak.
yok geçtin yok yürümüyor ne arabaymış bunlar uzadı da uzadı
emg yi canlı gidişini gördüm ve kafamda şöyle bir izlenim oldu rs isterse 200 km hızlara kadar 4 boy emg nın onunde olsun hıc farketmez arkadan gelır geçer:) o derece gideri var maşallah..
yanı kısmen avans bıle verır rs e:):):)
kımse yanlıs anlamısın sahsı fıkrım gözümle gördüğüme inanırım....
emre gel buakşam çıkalımda sen brz geride fln kal yoksa bu konu ömrü biilah kapamıycak yoksa sabit e geçick yakında ondan korkuorum :D valla sıkıldım artık okumaktan :d
geçen sefer sonucu bizde blmioduk bi arkadasımız rs geçti dedi die ortalık karıştı simdi emg'ye masallah dedik video ortada geçildik die tartısma cıktı:):)
vayyy woltrath panpam gelmiş :D