avrupa yakası olursa görürsünüz kanka =) sen ztn gelicen mecbur:D
Printable View
geçmedilerde haksızlıkla video konulduğu için öle bir çıkış yaptım yaptığım savunma 3 4 postuda geçmemiştir :) sen de hafızanı bir sorgula bakalım bir haftadır o konuyla ilgili kaç post yazdım :) kavgayı forumlarda değil real de vermeyi tercih ettiğim için dün arabamı cıkardım koşturdum sahibine geri teslim ettim..rs de gecilsin istemem emg geçilsin istemem herkez başarılı olmak ister.bence sen böle forumlarda yazmada gördüğün zaman problemin varsa yüzüme sölersin burdan olmuyo yedik içtik beraber zira kötü bir görüntü burda insanlara karşı.
maşallah EMG adaletını yapmıs okadar emegın karsılıgıda bu olucaktı zaten rs eksıklerı warsa tekrar duzeltır kı pekte farklı sonuc olcgnı sanmıyorum yıne denenır dıye dusunuyorum
Tamam bro RS zaten orijinalden daha guclu istee :D
Hepimiz sasirdik zaten bu sonuclari gorunce, Emre direk geride kalmak icin gelmisti, aracini yaptiktan sonra yeni yeni deniyor bir seyleri goruyor.. Geceden herkes sasirarak ve memnun olarak ayrildi bir sorun cikmadi..
Olayi buyutmeye gerek yok hangisi iyi hangisi kotu diye, sadece genelde olarak bi RS imaji var oyle gidiyor boyle gidiyor diye, guzel yapili GSi karsisinda kafa kafaya oluyorlarmis onu gorduk.. Top artik Alican kardesimizde :D
Kanka ta ilk mesajlarıma bak, en çok sevinenlerden biriyim diyorum bu gidiş için. Amacım sorun çıkarmak da değil gerçekten :) RS 10 boy atsın ya da 10 boy geçilsin, orası hiç problem değil, ortada emek var ve bize tebrik etmekten başka bişey düşmez :) Tek takıldığım nokta rollingde hangisi hızlı gider konusu değil, hangisi daha iyi araba konusuydu ve cevap olarak bu video geliyor, sence mantıklı mı :D
yok gelmesi problem değil aşırı yoruluyorum biliyorsunuz geçen emir bugün sen içimde hiç öle bi düşünce olmadan yazdım her zaman ilk kendimi sorgularım nerde hata yaptım diye ama hata bulamadım malesef..sende sakin ol şampiyon...güreş yorar kaburgam catlak biliyosun.
Kaç yürüyen Gsi varki emek vermiş RS gibi arabayla yanyana getirmiş arabasını bu bana göre büyük bir başarıdır.
Şöförü yeniydi bakımsızdı morali sıfırdı demek yerine GSI gibi bir arabayı koşturduğu için Emreyi tebrik ediyorum.
O zaman benden Emre kardeşime gelsin :)
"Bastı mı gaza, gider mi gider"
http://www.youtube.com/watch?v=b0m8YPF3N70&ob=av2n
:) :)
Tebrikler emre :)
maşallah emre.o kadar uğraştın ettin emeklerinin karşılığını aldığına sevindim.enes gibi birisi kullansa arabayı temiz 1,5-2 boy daha hızlı olur :D
Ya Opelci arkadaşlar fanatiklik yapmayın. Fanatiklik kötüdür bunu öğrenin artık.
Bu arada RS her koşulda daha üstündür. Ne olursa olsun her zaman heryerde her daim RS. Geçse de geçilse de gönlümüzün şampiyonu RS :hehe:
Kaan Utku akıllı olun gelmiyim taa Texaslardan :)