Peki ya sonra Kaan o turboyu tayyara takarsa ne bahane uydurucan :D O zaman seni ben bile kurtaramam :D
Printable View
karşılaştırma konusundan sonra güzel bi deneme olmuş maşallah Emre gsia:)
emre ilk videoda ne güzel patladı yaa maşallah :D
maşallah emre araban cok güzel gidiyor;)
Göz var Nizam var GSI hep önde gidiyor.
GSI a tebrikler RS i arkasına takmış yürüyorlar.
maşallah araçlara.....
GSI ' ya maşallah...
Beğendiğim tek GSI :)
Maşallah kanka :)
Olm ben diyetteyim ne ekmeği :D Kim dediyse fena sıkmış:D 2 hafta sonra dönüyorum.
Konu dağılmasın yoksa Emre bizi dağıtacak :D Emre Maşallah bu arada araban roket gibi. Çok eski bir Astra GSI hayranı olarak bir kez daha çok beğendim bu arabayı. Satarsan alırım 12.5 bin TL ye :D
Noldu şimdi RS gitmiyor mu oldu anlamadım :D
ZY RS ile de denicektik yağmur başladı deneyemedik kısmet
ukkucum dediğim gibi ben geçiceğimi düşünmüyodum en azından şuanki eksik dolu halimle.. sürpriz oldu bana da ilk defa çıktım denemeye
bilenipte önde olmak saplamak için çıksaydım bu şekilde çıkmazdım zaten :)
Protech, inanmak istemiyorsun sanırım ama yalan söylicek halim yok GSİ RS'i geçti :heyoo:
Teşekkür ederim herkese :)
ömer emg ciddi anlamada hadi onu geçtik emrenin daha eksikleri var ve bunlar hızlanmasındaki önemli faktör edecek şeyler bence doğru işlem ve gsi motorundan anlayan ustalarla yapılan stok motor olunca sonuç bu şekilde oluyor
rs bakımları yapsın emrede eksiklerini tamamlar tekrar denerler emre için benim gördüğüm ve tanıdığım kadarıyla geçme ve geçilmeyi sıkıntı yapacak bi insan değil.
valla bu videoda kim önde belli deil öncelikle ZY İLE FL ye gelincede ben denedigim zaten fl ile fl sahibleri çok iyi vites atamamış öyle dediler zy 3 boy geçti olabilir inanırım belkide atamamıştır fl ama şöyle bişeyde var bu araçlar utku dayken FL ZY i 2 boy geçiyodur. ama şimdi şöyle bişe söylicem şuan arkdaşlar sattıgım aracı savunuyorum ZY rs şuanda maşallah nazaren çok iyi farklı bi gideri var. zaten yeni sahibleri kapak işletip conta koyup geri döncekler :):)
Maşallam Emre :)
Nan emre hiç beklemediğimi başardın :)
maşallah panpa