CECONUN SİPEKLERİ
SUBARU GC8 & HONDA 16 İES TURBO
DÜN AKŞAMDAN Bİ KAÇ VDEO DENEME YAPILAN ARAÇ YABANCI DEGİL LÜTFEN YORUMLARI ONA GÖRE YAPALIM
CECONUN SİPEKLERİ
DÜN AKŞAMDAN Bİ KAÇ VDEO DENEME YAPILAN ARAÇ YABANCI DEGİL LÜTFEN YORUMLARI ONA GÖRE YAPALIM
yapıcak yorum yok kiceco açmış arayı ama ies çok ciddi yürüo Maşallah araçlara
sipekler bitirdi ztn olayı![]()
şuan 20 ci turboyla 1.2 basıncla yürüyo basıncı açmanın vakti geldi artık ceco
hondanın maşşallahı var gerçekten ciddi bi gideri var sahipleride çok dürüst insanlar nazar degmesin
2 araca da maşallah..Turbo civic çok güzel yürüyor..Allah kaza bela vermesin fuat huzurla saglıkla senelerce binersin inşallah..Ceco'nun arabaya diyecek yok insanın inesi gelmiyor resmen.. Specler bomba zaten iyi güldük gece başımıza bisey gelmesin =))
Life is just a dream on the way of death!
maşallah kazasız belasız iki aracada fuat allah kazalardan belalardan korsun çok emek harcadın karşılığını da aldın ..
harika ya![]()
Maşallah ıkı araçada turbo ies guzel gıdıyo s2000 lerlede ıyı yurudu, gc8 maşallah, cupra deneme vıdeosu yokmu hıc,
ulen ahmet ne adamsın sen ya
ıyı dıleklerınız ıcın tesekurler arkadaslar.
suc plakalı cupra ıle denedım speclerı neler bilmıyorum ama arkadasın aracının masallahhı vaR güzel geçti beni![]()
videoları ekler ahmet kardesımız en kısa zamanda.
@ ahm 52
70 220 hızlanma vıdeomuda istiyorum.
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
maşALLAH ceco denicek kelime yok aracın baya hızlanmış son dokunuşlarınızla ben açıkcası bu kadar beklemiyodum tekrar maşALLAH..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)